Трансфери для шоколаду

ФІЛЬТРУВАТИ ЗА ЦІНОЮ


грн. – грн.

Сортувати:

Кількість товарів:

Новинки

Новинки
Молд Лебеді 2 шт.

Молд Лебеді 2 шт.

КОД 3328

84.00грн.

Купити
Новинки
Топінг Банан Maribell

Топінг Банан Maribell

КОД 59

44.00грн.

Купити
Новинки
Топінг М*ята Maribell

Топінг М*ята Maribell

КОД 2758

44.00грн.

Купити

При приготуванні солодких блюд кондитери, будь то професійні або початкуючі, прагнуть приділяти увагу не лише їх смаковим якостям, а і красивому оформленню. У цьому їм допомагають всілякі пристосування у виді:

  • вирубок для виготовлення фігурок з тесту, марципана або мастики;
  • трафаретів для прикраси десертів візерунками, малюнками, написами й так далі.

При необхідності декорувати покриту шоколадною глазур'ю смакоту незамінними є перевідні картинки, що дістали назву трансфери. В Україні вони представлені недорого в інтернет-магазині «Тортіно».

Трансфери для шоколаду

Ці пристосування є харчовою плівкою з нанесеними на її поверхні зображеннями. Використовуючи певну технологію, їх переносять з перевідного листа на шоколадну глазур, шоколад, що покриває торти, цукерки, тістечка й інші види десертів.

Асортимент кондитерських трансферів

На перевідних листах можуть бути нанесені зображення у вигляді візерунків, малюнків, абстракцій, написів. Є трансфери, оформлені:

  • лініями або точками;
  • кольоровими смугами або зигзагами;
  • квіточками, сердечками або геометричними візерунками.

Контактуючи з гарячим шаром шоколаду, картинка з трансферу переноситься на вже готові солодощі.

Як користуватися трансфером для прикраси кондитерських виробів

Впоратися з шокотрансферами під силу навіть початкуючому кондитерові, якщо чітко виконувати наступні рекомендації фахівців:

  • обрізувати з перевідного листа вільні від малюнка краї;
  • розстелити трансфер на рівній поверхні;
  • вилити на нього заздалегідь розтоплений шоколад (його температура повинна складати від 280C);
  • рівномірно розподілити масу по листу за допомогою кондитерського штапелю;
  • залишити застигати при кімнатній температурі.

Процедура застигання і затвердіння займає приблизно одну годину. Після закінчення цього часу плівку можна знімати. Малюнок після таких маніпуляцій залишається на шоколаді.

Переваги купівлі в інтернет-магазині «Тортіно»

Якщо ви хочете дешево купити трансфери, трафарети для шоколаду, будь-які інші види кулінарних аксесуарів, пристосувань і інвентаря, звертайтеся в онлайн-магазин «Тортіно». Ми гарантуємо вам високу якість продукції, привабливі ціни, швидку доставку за символічною вартістю. Замовити будь-який продукт можна онлайн.