(096) 905-30-77, (050) 905-30-77 Пн-Пт, 0900-1800, Сб-Вс
Ізомальт – новий виток розвитку кондитерської справи

Про ізомальт🍭
Ізомальт – низькокалорійний вуглевод нового покоління, спеціально створений для кондитерів. З нього роблять скульптури, прикраси для десертів, а також гнучкі декорації для святкових столів і весільних тортів. Цю речовину використовують як замінник цукру в продуктах харчування, воно схвалено більш ніж в 90 країнах світу.

Ізомальт💎 відмінно підходить для виготовлення карамелі і твердих цукерок: вироби не розм’якшуються при підвищеній температурі і не липнуть до рук. А декор з ізомальту дуже ефектний і простий у виготовленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*