Кокосове молоко - здоровий напій, використовувати який можна різними способами.
Лікувальні властивості цього продукту, величезні.
Перш за все, він містить лауринову кислоту , що володіє потужними противірусними, протигрибковими і антибактеріальними властивостями.
Цінними є в кокосовому молоці і вітаміни: С, Е, групи В, а також мікроелементи: залізо, селен, кальцій, магній, фосфор.
У ньому міститься клітковина і білок. Вживання кокосового молока зміцнює імунітет, благотворно впливає на стан шкіри, уповільнює процеси старіння, регулює травлення, допомагає зменшити жар, полегшує стан при астмі, остеопорозі і каменях в нирках.
Це цінний продукт і з точки зору кулінарних можливостей. Його рекомендовано пити людям, які не можуть собі дозволити коров'яче молоко через непереносимості лактози.
Застосування в кулінарії великі, воно підходить для будь-яких видів коктейлів, шейків, смузі.
Прекрасну комбінацію молоко утворює зі свіжими фруктами.
Молоко має густу консистенцію, бо лиш на 50% складається з води, та насичену кремову текстуру, котру забезпечує жирність кокоса.
Натуральне кокосове молоко може мати густу консистенцію. Якщо ж вам потрібен продукт у рідкому вигляді, просто перелийте молоко у зручну ємність і нагрівайте на вогні, постійно помішуючи.