Особливості використання даних інгредієнтів
При виготовленні кондитерських виробів використовується величезна кількість продуктів, які умовно поділяються на такі групи:- основа (мука);
- рідини (вода, молоко, вино, вершки);
- жири (масло, маргарин, сало);
- яйця;
- спеціальні добавки.
Переваги звернення до нас
Інтернет-магазин Tortino реалізує великий асортимент кондитерського інвентарю, інгредієнтів та сировини. У нашому каталозі представлені товари, які необхідні і досвідченим майстрам, і початківцям кондитерам. З таким інструментом навіть любитель зможе з легкістю відточити свою майстерність. Відвідувач, який звернувся в інтернет-магазин Tortino, може розраховувати на такі переваги, як:- регулярне оновлення каталогу,
- висока якість товарів,
- оптимальна ціна виробів,
- кваліфіковане обслуговування,
- зручні здатні оплати і доставки.