UA
RU

Графік роботи: 09:00-18:00, Пн-Пт

Каталог Каталог
Login
Instagram Facebook

Графік роботи:
09:00-18:00, Пн-Пт

0 cart

Каталог товарів

Каталог Каталог

Меню

Графік роботи: 09:00-18:00, Пн-Пт

Instagram Facebook
UA
RU

Вирубки

Фільтр
17 - 900 грн Ціна
- грн
Виробники
Тематика(вирубки)
За новизною:
За новизною
За замовчуванням
Ціни за зростанням
Ціни по спаданню
За назвою від А-Я
За назвою від Я-А
За популярністю
За новизною
15
15
25
50
100

Оригінальні вирубки для печива і мастики

Вирубка - це форма для вирізання різних фігурок з мастики, марципану або тесту. З її допомогою можна швидко і легко зробити фігурне печиво або прикраси для кондитерських виробів. Підійде для створення написів, виготовлення декоративних квітів і малюнків, листів, метеликів. Інструмент ще називають Каттера, від англійського cut - різати. Буває два види каттеров: пластикові та металеві. Різниця в матеріалі не впливає на ціну. Переваги кондитерських вирубок:
  • доступна ціна;
  • простота використання;
  • економія часу;
  • універсальність.
Заглянувши в інтернет-магазин «Тортіно», ви зможете недорого купити якісні вирубки від перевірених виробників. Тут є пластикові та металеві вирубки, звичайні контурні і з додатковим рельєфом. Відправляємо замовлення транспортними службами Укрпошта, Нова Пошта та Делівері (Україна) до Києва, Одеси, Харкова та інших міст, в яких є представництва компаній-перевізників. Щоб дізнатися терміни доставки у ваше місто, зателефонуйте нам.

Як вибрати вирубку і працювати з нею

Вибираючи інструмент, враховуйте свої цілі: з яким матеріалом ви будете використовувати вирубку, форма якої складності і деталізації вам потрібна. Незалежно від цілей покупки, все вирубки як для печива, так і для мастики повинні бути:
  • якісними і міцними: виконаними із зносостійкого матеріалу;
  • гострими: краю форми повинні без зайвих зусиль обрізати надлишки кондитерської маси;
  • безпечними: гострота країв повинна бути безпечною для ваших рук.
Перед використанням вирубки для печива і для мастики потрібно посипати робочу поверхню цукровою пудрою, крохмалем або борошном, щоб вони не прилипли. Після цього розміщуємо кондитерську масу на робочій поверхні і розгортаємо до шару завтовшки 2-3 мм. Далі ставимо вирубку на лист мастики або тесту і притискаємо рукою. Після цього від'єднуємо формочку від листа мастики або тесту: фігурка готова.

Доставка вирубок по Україні

Приймаємо оплату карткою, готівкою та банківським переказом. Відправляємо замовлення післяплатою. Організуємо доставку по всій Україні (Київ, Одеса, Харків та інші міста) Новою Поштою, Укрпоштою та Делівері. У нас можна купити все необхідне для гарної випічки і десертів: кондитерська сировина, інструменти, форми для випічки, інструменти для оформлення виробів. Пропонуємо недорогу і привабливу упаковку.