UA
RU

Графік роботи: 09:00-18:00, Пн-Пт

Каталог Каталог
Login 0 cart

Каталог товарів

Каталог Каталог

Меню

Графік роботи: 09:00-18:00, Пн-Пт

UA
RU

Глазур

Фільтр
За новизною:
Виробники
8.5 - 4320 грн. Ціна
- грн.
Новинка

Код 8519

Глазур Carat Decorcrem White, 5 кг

1040.00грн.

Новинка

Код 8600

Глазур біла (Карібе), 1 кг

216.00грн.

Код 5601

Глазур чорна Carat Decorcreme Dark 520, 12 кг

2496.00грн.

Код 5600

Глазур чорна CARAT Coverlux, 10кг

2010.00грн.

Код 7927

Глазур чорна ТМ Мир, 1 кг

117.00грн.

Код 7926

Глазур біла ТМ Мир, 1 кг

110.00грн.

Код 7604

Глазур Біла CARAT Coverlux, 200 г

51.00грн.

Код 7554

Глазур Біла CARAT Coverlux, 10 кг

2080.00грн.

1 2 3 4 5

Отримати красивий декор на будь-яких кондитерських виробах можна за допомогою глазурі. Цей продукт представлений у великому асортименті на сайті інтернет-магазину «Тортіно» за доступною ціною. Висока якість продукції гарантована виробником. Пряма доставка з країн Європи в Україну забезпечує мінімальну вартість товару, виготовленого в Італії, Іспанії та Бельгії. На нашому сайті можна замовити в один клік будь-який об'єм кондитерської сировини, у тому числі шоколадну глазур.

Для чого потрібна кондитерська глазур?

Одним з популярних видів декору, яким користуються кондитери, є покриття випічки та інших десертів тонким шаром глазурі. Її часто можна побачити в якості прикраси на торті, морозиві, тістечках і булочках. З її допомогою можна:

  • нанести художній малюнок,
  • зробити цілісне покриття усієї поверхні готового виробу,
  • створити яскравий смаковий і колірний акцент.

Цей вид покриття підходить і для тих, хто давно займається кондитерською справою, і для кондитерів-початківців, оскільки готувати суміш і працювати з нею дуже просто. До складу стандартної кондитерської шоколадної глазурі входять какао-порошок або розтоплений натуральний шоколад, цукор або його замінник, молоко або вершки, а також рослинний або молочний жир.

Різновиди кондитерської глазурі

Головний інгредієнт глазурі – це якісний дробний шоколад. В основному саме від нього залежить і колір, і смак майбутнього покриття. Також основний інгредієнт впливає на консистенцію готового матеріалу і його пластичність. Наприклад, є глазур, яка використовується для заливки готових десертів, а є шоколадна основа, призначена для відливання фігурок і моделювання прикрас на торти та капкейки. Залежно від складу, кондитери виділяють наступні основні види глазурі :

  • біла (молочна основа не менше 20%, а шоколадна – не більше 10%);
  • молочна (какао складає близько 15% від загальної маси);
  • шоколадна (15% какао і стільки ж молока, але в складі також близько 10% какао-олії);
  • класична (в основі чорний гіркий шоколад, який займає 25% від загального складу рідкої суміші).

Для отримання популярної дзеркальної глазурі в суміш додають розтоплений желатин. Він не міняє смакових якостей, але надає покриттю блиск і гладкість. Оскільки склад глазурі-напівфабрикату впливає на колір і смак, то рекомендуємо замовити продукцію за цими параметрами. Наприклад, щоб отримати білу глазуровану поверхню бісквіта або пампушки, кондитери беруть за основу білий шоколад. На сайті він представлений у вигляді дропсів, які легко дозувати та плавити.

Також в каталозі за доступною вартістю представлені варіанти шоколадних дропсів не класичного білого або коричневого кольору, а рожеві й жовті. З їх допомогою можна отримати оригінальне покриття будь-якого кондитерського виробу – від здобної випічки до чизкейків, приготованих без температурної обробки. В якості додаткової прикраси використовуйте гелі для декорування.

Де купити якісну кондитерську глазур?

Для покриття кондитерських виробів зручно використовувати рідку шоколадну глазур. Основа для її приготування – дробовий шоколад – зручно купити через інтернет-магазин «Тортіно». Так з доставкою ви гарантовано отримаєте свіжу продукцію від європейських виробників. Зверніть увагу на вигідну пропозицію за ціною – упаковки оптової ваги від 1 кг. Рекомендуємо кондитерам дотримуватися вказаної температури, щоб не втратити здатність шоколадної основи до пластичності й не зіпсувати смакові якості.