Какао і какао-продукти

ФІЛЬТРУВАТИ ЗА ЦІНОЮ


грн. – грн.

Сортувати:

Кількість товарів:

Новинки

Новинки
Молд Ялинки асорті, 5 шт.

Молд Ялинки асорті, 5 шт.

КОД 1646

73.00грн.

Купити
Новинки
Ванільний цукор Vitana, 20г

Ванільний цукор Vitana, 20г

КОД 876

7.00грн.

Купити

При створенні кондитерських шедеврів складно обійтися без використання шоколадного наповнювача. Це можуть бути як шматочки твердого шоколаду, так і мус глазур, ганаш або крем. У основі усіх цих продуктів – какао. Саме воно надає десертам знайомого шоколадного смаку та аромату. Купити сухий порошок з какао-бобів можна через інтернет-магазин «Тортіно», отримавши необхідний продукт з доставкою додому.

Купуючи цілі обсмажені зерна какао, порошок або олію, кожен покупець нашого сайту гарантовано отримує товар за доступною вартістю від європейських виробників. Ми працюємо з прямими постачаннями з Бельгії, Італії та Іспанії, тому в Україні кожен кондитер може працювати з какао, натуральним на усі 100%. Висока якість підтверджена спеціальним маркуванням, яке демонструє відповідність продукції строгим європейським стандартам. Обираючи вагу упаковки, зверніть увагу на оптові варіанти, які максимально вигідні за ціною.

Корисні властивості какао

Дослідження нутриціологів підтвердили, що какао-боби, як і усі продукти їх перероблювання, містять цінні для нашого організму нутрієнти – рослинний білок, жири та повільні вуглеводи. За даними науки, какао – це джерело:

  • теоброміну (речовина, близька за властивостями до кофеїну, яку використовують в медицині для лікування бронхолегеневих захворювань);
  • епікатехіну (знижує артеріальний тиск, вирівнюючи сердечний ритм);
  • флавоноїдів (регулярне вживання напою з порошку гіркого какао є профілактикою діабету і захворювань серця);
  • вітамінів групи В (В1, В2, РР);
  • низки мікроелементів (магній, залізо, хром і інші).

Максимум цих властивостей є присутнім в обсмажених подрібнених бобах, заварених водою, тобто в простому напої без цукру і молока. Але також корисним буде вживання натурального шоколаду, який приготований з великим відсотком какао високої якості.

Застосування в кулінарії

У кулінарії какао відоме як основа для молочного напою. У інтерес кондитерів зазвичай входить три основні продукти перероблювання цілого зерна: олія, порошок і твердий шоколад. Олія, отримана шляхом пресування обсмажених бобів, − це корисний рослинний жир, який багатий антиоксидантами. З ним легко виплавити тверді фігурки на торт або створити ніжний крем зі стійкими піками.

Порошок входить до складу тіста для шоколадних бісквітів, капкейків, а також це інгредієнт прошарків і глазурі. Найпопулярніше застосування південноамериканського плоду – це приготування твердого шоколаду. У плитках какао відмінно поєднується з сухофруктами та горіхами.

Як вибрати якісне какао?

При виборі продукту з какао-бобів рекомендуємо звернути увагу на склад, вказаний на упаковці. Наприклад, у складі натурального порошку має бути тільки один інгредієнт – чисте какао. За своїми властивостями натуральний або термічно оброблений продукт має бути:

  • светло- або темно-коричневим,
  • повністю розчинятися в рідину без осаду,
  • помел має бути однорідним і дуже дрібним.

На деяких видах продукції є позначка «Алкалізований» − значить, порошок був оброблений виробником лугом при 25⁰, що покращує колір, смак і аромат готового продукту. Алкалізований порошок удвічі довше зберігає свої властивості.

Де купити якісне какао для кондитерів?

Щоб гарантовано отримати справжнє какао або олію високої якості, рекомендуємо обирати продукцію європейських брендів. Замовити товар за доступною ціною можна через сайт інтернет-магазину «Тортіно». Ми доставимо поштою будь-який об'єм какао-продукції та іншої кондитерської сировини у будь-яку точку України.