- різноманітність вибору;
- можливість швидко прикрасити виріб;
- доступна ціна;
- можливість створити гарний десерт будинку.
Які бувають прикраси
Зовнішній вигляд і властивості прикрас визначаються тим, для чого їх будуть застосовувати. Так, для печива використовують глазур, для пончиків - помадку, посипання з стружки різного смаку і кольору. Для пасок - помадку і посипання. Найбагатший вибір прикрас завжди для тортів: тут використовують крем, фігурки з мастики і желе, готові написи, повітряний рис, декоративні візерунки і бордюри з шоколадної глазурі. Види прикрас:- кремові (білкові, вершкові);
- малювальна маса (білкова, борошняна, фруктова);
- желейні (різнокольорові, з фруктовими смаками);
- шоколадні (глазур, напис, візерунок);
- фігурки з мастики (особливо популярні для тортів);
- посипання (цукрова, шоколадна, кокосова);
- вафельні пластини (їстівні вафельні картинки з готовими малюнками для торта);
- повітряний рис (різнобарвна посипання).