Каталог товарів
Свято Великодня у християн вважається найголовнішим серед усіх церковних. Після святкової служби вся родина збирається за святковим столом, на якому в обов'язковому порядку присутні пишні паски та яйця з пофарбованою в яскраві кольори шкаралупою.
До оформлення великоднього столу завжди підходили з особливою увагою. Саме цей стіл завжди був найбагатшим серед усіх застіль у році, і тому буквально ломився від достатку. Окрім м'ясних страв та випічки, господині намагалися урізноманітнити свято всякими солодощами. Сучасні виробники кондитерських товарів регулярно оновлюють асортимент, і тому на столі сьогодні можуть бути не лише традиційні ритуальні паски з білковою глазур'ю та прикрасами, а й пряники чи цукерки. Обирайте кондитерські набори на Великдень, щоб підготувати барвисті вироби до свята.
Сьогодні не важко знайти у продажу цукерки, які зовні нагадують курячі яйця, курчат або маленьких зайчиків. Великодні желейні або шоколадні цукерки з різною начинкою та без неї завдяки наявності силіконових форм та молдів можна легко приготувати й в домашніх умовах. Різноманітність форм вирубок для пряників, можливість купити набори глазурі різного кольору та величезна кількість різних пристосувань для декору дозволить навіть найнедосвідченішій господині спекти бездоганні пряники для частування дітей.
Важливе значення має все для кондитера на Великдень, у тому числі прикрасу. Нещодавно для посипання пасок використовували фарбоване харчовими барвниками пшоно.Сучасним кондитерам на подібні жертви йти не варто, адже можна купити цукрові посипки різного формату та кольору. Особливою популярністю у господинь користуються посипання мікс, в яких змішані кілька видів кольорових гранул, а також прикраси зі їстівного срібла та золота.
Окрім цукрового бісеру та стеклярусу, в роботі використовують цукрові фігурки. Паски також замовляють декор у вигляді:
Торти та капкейки, які готують для великоднього столу, часто покривають вафельними коржами з тематичними малюнками, зображеннями зайчат чи курчат.
Щоб великодній кекс або паска вийшли ідеальними, у роботі потрібно використовувати лише найсвіжіші та найякісніші продукти. Борошно та сухе молоко для тіста беруть лише найвищого ґатунку. Для випікання використовують силіконові чи металеві форми, а також паперові склянки з дном з перфорованого картону. Такі склянки є одноразовими, але мають невисоку ціну.
Останнім часом користуються популярністю кондитерські набори на Великдень, що складаються з барвників для яєць, кулінарної глазурі, кондитерського декору, форм для випікання, а також інструментів, що дозволяють створювати прикраси для цукерок та десертів.
Великий асортимент молдів, інструментів, пристосувань та продуктів, які можна використовувати при приготуванні пасок, а також барвники, глазурі, цукрову пудру та багато інших інгредієнтів, без яких неможливо прикрасити випічку, представлено в інтернет-магазині «Тортіно».
Всі товари та інгредієнти можна замовити з доставкою у будь-який куточок України. Умови доставки з інтернет-магазину, особливості співробітництва та асортимент можна дізнатися на офіційному сайті.
Товар 🌟 | Ціна |
Апельсинові зацукровані Дольки, 100 г | 65.00 грн |
Апельсинові шкірки, 100 г | 35.00 грн |
Барвник для аерографу Золото YERO | 110.00 грн |
Борошно пшеничне Manitoba, 500 г | 49.00 грн |
Вайнер пелюстка Тюльпан Попугай | 85.00 грн |