Натуральний шоколад

ФІЛЬТРУВАТИ ЗА ЦІНОЮ


грн. – грн.
Вага
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
Вид шоколаду
5
6
7
8
9
У вигляді
19
20

Сортувати:

Кількість товарів:

Новинки

Новинки
Молд Ялинки асорті, 5 шт.

Молд Ялинки асорті, 5 шт.

КОД 1646

73.00грн.

Купити
Новинки
Ванільний цукор Vitana, 20г

Ванільний цукор Vitana, 20г

КОД 876

7.00грн.

Купити

Смачний шоколад в різній формі представлений в каталозі інтернет-магазину «Тортіно». Високу якість гарантовано європейськими брендами, оскільки ми оформляємо пряму доставку від виробників з Бельгії (торгові марки Callebaut і Belcolade), Італії (Ariba Master Martini) і Іспанії (Natra Cacao). Всі какао-продукти, представлені в нашому каталозі, стануть відмінним доповненням до будь-яких кондитерських рецептів.

У продажу нашого інтернет-магазину завжди в наявності оптові й роздрібні упаковки натурального шоколаду. За максимально низькою вартістю можна купити вагові варіанти від 2,5 кг. У нас можна замовити будь-який об'єм і кількість позицій, які ми відправимо поштою у будь-яку точку України. Звертаємо вашу увагу, що на ціну вагового шоколадного продукту впливає склад (додаткові компоненти) і відсоток чистого какао.

Натуральний кондитерський шоколад

Кожен виробник шоколадної кондитерської основи зберігає в таємниці методи приготування, але ось склад повністю відкритий. Наприклад, для отримання натурального шоколаду високої якості беруть основні інгредієнти:

  • відбірні какао-боби як основа для сухого порошку,
  • нерафінована олія з пресованих какао-плодів.

Для отримання шоколаду темного виду в готовій суміші використовують від 55 до 90% какао-порошку. Для молочного виду використовують не більше 30%. В якості додаткових компонентів, що впливають на смак, текстуру і колір найчастіше використовують екстракти рослинного походження (лайм, апельсин, ваніль, кориця), а також безліч видів горіха. В якості молочної основи використовують сухий натуральний концентрат.

Переваги використання натурального кондитерського шоколаду

При виборі інгредієнтів для капкейків, пампушок, печива і тортів рекомендуємо звернути увагу на шоколад бельгійських виробників, а також іспанських і італійських, оскільки їх основа – натуральна. До переваг цих продуктів відносяться:

  • форма, зручна для різних видів кондитерських робіт;
  • великий вибір основ за критерієм плинності для створення декору;
  • хороша сполучуваність з іншими інгредієнтами;
  • високі смакові якості чистого продукту;
  • доступна ціна.

Саме натуральний склад шоколаду забезпечить необхідну консистенцію, смак і зовнішній вигляд таких десертів, як шоколадне фондю, корпусні цукерки й цілі плитки, а також він підійде для різного декору (прикрас із затверділих крапель) і в якості головного компонента глазур.

Особливості вибору шоколаду для десертів

При виборі шоколадної основи десертів і різних прикрас, рекомендуємо заздалегідь спланувати колірні й смакові поєднання усіх інгредієнтів. Можна купити один з наступних видів шоколаду:

  • білий,
  • молочний,
  • чорний,
  • лайм,
  • полуничний,
  • апельсиновий.

Радимо звернути увагу на відсоток какао-олії в складі. Чим більше какао-олії, тим м'якше вийде ганаш, мус або крем.

Особливості вибору шоколаду для десертів

Виробники враховують різноманітність рецептів, тому пропонують зручні форми. На нашому сайті можна замовити різноманітний на смак шоколад:

  • у вигляді маленьких калет,
  • у формі невеликих стиків,
  • дропсами,
  • великими плитками.

Калети, так само як і дропси, зручно використовувати й для плавлення, і в якості самостійної прикраси. Для додаткового смаку і декорування за доступною ціною також представлені у продажу топінги та сиропи.

Де купити якісний кондитерський шоколад?

Через сайт інтернет-магазину «Тортіно» можна отримати свіжий продукт з повністю натуральною основою. Технології й сировина виробників, з якими ми співпрацюємо, відповідають європейським стандартам якості. Вкажіть точні дані для доставки, і ваше замовлення приїде у будь-яке місто України.