Смачний шоколад в різній формі представлений в каталозі інтернет-магазину «Тортіно». Високу якість гарантовано європейськими брендами, оскільки ми оформляємо пряму доставку від виробників з Бельгії (торгові марки Callebaut і Belcolade), Італії (Ariba Master Martini) і Іспанії (Natra Cacao). Всі какао-продукти, представлені в нашому каталозі, стануть відмінним доповненням до будь-яких кондитерських рецептів.
У продажу нашого інтернет-магазину завжди в наявності оптові й роздрібні упаковки натурального шоколаду. За максимально низькою вартістю можна купити вагові варіанти від 2,5 кг. У нас можна замовити будь-який об'єм і кількість позицій, які ми відправимо поштою у будь-яку точку України. Звертаємо вашу увагу, що на ціну вагового шоколадного продукту впливає склад (додаткові компоненти) і відсоток чистого какао.
Натуральний кондитерський шоколад
Кожен виробник шоколадної кондитерської основи зберігає в таємниці методи приготування, але ось склад повністю відкритий. Наприклад, для отримання натурального шоколаду високої якості беруть основні інгредієнти:
- відбірні какао-боби як основа для сухого порошку,
- нерафінована олія з пресованих какао-плодів.
Для отримання шоколаду темного виду в готовій суміші використовують від 55 до 90% какао-порошку. Для молочного виду використовують не більше 30%. В якості додаткових компонентів, що впливають на смак, текстуру і колір найчастіше використовують екстракти рослинного походження (лайм, апельсин, ваніль, кориця), а також безліч видів горіха. В якості молочної основи використовують сухий натуральний концентрат.
Переваги використання натурального кондитерського шоколаду
При виборі інгредієнтів для капкейків, пампушок, печива і тортів рекомендуємо звернути увагу на шоколад бельгійських виробників, а також іспанських і італійських, оскільки їх основа – натуральна. До переваг цих продуктів відносяться:
- форма, зручна для різних видів кондитерських робіт;
- великий вибір основ за критерієм плинності для створення декору;
- хороша сполучуваність з іншими інгредієнтами;
- високі смакові якості чистого продукту;
- доступна ціна.
Саме натуральний склад шоколаду забезпечить необхідну консистенцію, смак і зовнішній вигляд таких десертів, як шоколадне фондю, корпусні цукерки й цілі плитки, а також він підійде для різного декору (прикрас із затверділих крапель) і в якості головного компонента глазур.
Особливості вибору шоколаду для десертів
При виборі шоколадної основи десертів і різних прикрас, рекомендуємо заздалегідь спланувати колірні й смакові поєднання усіх інгредієнтів. Можна купити один з наступних видів шоколаду:
- білий,
- молочний,
- чорний,
- лайм,
- полуничний,
- апельсиновий.
Радимо звернути увагу на відсоток какао-олії в складі. Чим більше какао-олії, тим м'якше вийде ганаш, мус або крем.
Особливості вибору шоколаду для десертів
Виробники враховують різноманітність рецептів, тому пропонують зручні форми. На нашому сайті можна замовити різноманітний на смак шоколад:
- у вигляді маленьких калет,
- у формі невеликих стиків,
- дропсами,
- великими плитками.
Калети, так само як і дропси, зручно використовувати й для плавлення, і в якості самостійної прикраси. Для додаткового смаку і декорування за доступною ціною також представлені у продажу топінги та сиропи.
Де купити якісний кондитерський шоколад?
Через сайт інтернет-магазину «Тортіно» можна отримати свіжий продукт з повністю натуральною основою. Технології й сировина виробників, з якими ми співпрацюємо, відповідають європейським стандартам якості. Вкажіть точні дані для доставки, і ваше замовлення приїде у будь-яке місто України.