Каталог товарів
Кондитерська карамель — це не звичайні цукерки, а інгредієнт, який надає кондитерським виробам новий смак. Солодка цукрова маса, за допомогою якої можна доповнити смак випічки, морозива, ягід та фруктів сьогодні є не менш популярною, ніж топінги. Останнім часом популярною стають не зовсім традиційні смаки, наприклад, солона карамель чи карамель з ніжним масляним присмаком кокоса.
У склад кондитерської карамелі зазвичай входять цукор або рослинний підсолоджувач, цукровий сироп, ароматизатор та загущувачі різного типу. Залежно від виду при виробництві можуть бути використані сіль, молоко, рослинні жири, лецитин та наповнювачі.
Приготування карамелі в домашніх умовах потребує від кондитера навичок та часу. Працювати з готовою карамеллю дуже легко. Кондитерська карамель, що є в продажу в Україні, і яку можна купити за доступною ціною та замовити з доставкою до будь-якого населеного пункту, зазвичай використовується кондитерами для:
Карамель може мати присмак згущеного молока, ягід та фруктів, кокосу. Маса може бути ароматною та мати різну консистенцію.
Українські кондитери мають змогу знайти в продажу кілька різновидів карамелі. Найбільш зручними у використанні та популярними продуктами є карамель м’яка, карамель у вигляді соусу та прозора тверда карамель.
Вироби з твердої карамелі більше нагадують знайомі всім цукерки-льодяники, але вони використовуються кондитерами тільки у якості прикрас та посипки. Дрібні шматочки твердої карамелі часто використовують замість цукрової посипки на паски, наприклад. Цікавим варіантом є шипуча або вибухова карамель. Цей продукт містить в собі цукор та діоксид вуглецю, який, контактуючи з водою, вибухає. Вибухова карамель готова до вживання і може бути використана без додаткової обробки.
М'яка карамель виготовляється з додаванням інгредієнтів, які здатні зробити масу еластичною та зберегти ці властивості у начинці. Найчастіше досягти м’якості вдається за допомогою вершків або масел. М’яка карамель є ідеальним продуктом для прошарування тортів та виготовлення м'яких цукерок у силіконових формочках. Густий варіант карамелі нагадує за текстурою крем.
Також у якості начинки та топінгу кондитерами найчастіше використовується карамельний соус. Цей наповнювач що відрізняється від м’якої карамелі більш ніжною структурою, яка нагадує фруктову начинку. За відгуками продавців кондитерських товарів, найбільш популярними товарами серед кондитерів вважається карамель м’яка та маса, що кваліфікується як соус. М’яка карамель та соус продаються фасованим в баночки та пакети з дозаторами.
Широкий асортимент готової карамелі з різними смаками сьогодні представлено на сайті кондитерського інтернет-магазину «Тортіно». Всі товари з каталогу можна купити за доступною ціною.
Замовити потрібну карамель, фруктову пасту, інвентар та продукти для створення кондитерських шедеврів від перевірених часом виробників можна у будь-який населений пункт України. Вартість та термін доставки встановлює транспортна компанія. У містах, де відкриті офлайн-магазини компанії товари можна отримати самовивозом.
Товар 🌟 | Ціна |
Вибухова карамель у рисовому крохмалі D’ORSOGNA, 250 г | 263.00 грн |
Карамель Класична, 350 г | 152.00 грн |
Карамель кокосова з стевією ТМ Green leaf, 90г | 78.00 грн |
Карамель Молочний шоколад, 350 г | 157.00 грн |
Карамель Солона Good Energy 250г | 119.00 грн |