Статті | Тортино

Сирний торт – 10 смачних рецептів у домашніх умовах


Сирні пироги – улюблена страва багатьох ласунів. На відміну від кремових тортів, їх можна зробити дієтичнішими, що дає таким виробам незаперечну перевагу перед іншими десертами. 

Продовжити читання »

Крем-чіз на вершках, як отримати ідеальну консистенцію


Крем-сир є не тільки дуже смачним, але також живильним та зручним у використанні кондитерським матеріалом. Саме тому багато кондитерів дуже люблять використовувати його при створенні тортів та тістечок.

Продовжити читання »

Кулінарна мастика – улюблений матеріал творчого кондитера


Розмаїття інструментів кондитера просто вражає. Різні прикраси для кондитерських виробів, барвники, присипки дозволяють створювати неймовірні десерти, які виглядають настільки дивовижно, що, часом, навряд чи можна повірити в те, що ця краса справді справжня та їстівна. 

Продовжити читання »

Як користуватися кондитерським мішком


Досвідчений кухар знає, наскільки важливий кондитерський мішок при створенні кулінарних шедеврів. Зрозуміло, найсмачнішу випічку можна створити й без нього, проте саме завдяки різним насадкам, мішкам та кондитерським шприцам виходять дивовижні десерти, які вражають не лише смаком, а й зовнішнім виглядом.

Продовжити читання »

Чим змащувати пироги до та після випічки?


Будь-яка господиня знає, що смачні пироги – це не тільки тісто та начинка. Щоб пиріжок був гарний, рум'яний, апетитний, слід його добре змастити. Тим більше, що блискуче глазування може бути ще й дуже смачним, що додасть балів готовій страві.

Продовжити читання »

Як приготувати домашній зефір і все, що потрібно про нього знати


Зефір ‒ один з найпопулярніших і найулюбленіших ласощів ще з глибокого дитинства. Його люблять і дорослі, і діти і в усіх він викликає суто приємні асоціації та спогади. Від повітряної, м'якої, ароматної насолоди так складно відмовитися. Тим більше, що на відміну від тортів та тістечок, вона вважається цілком дієтичним, оскільки не містить жирного крему та олії.

Продовжити читання »

Як і навіщо використовують кандурин?


Багато молодих господинь, чуючи слово кандурин, дивуються, бо часто бачать його вперше. Присипка під назвою candurin і справді ще кілька років тому була суто прерогативою кондитерських майстерень та досвідчених кондитерів. Однак сьогодні цю фарбу можна знайти в будь-якому спеціалізованому магазині та надзвичайно прикрасити солодкий виріб.

Продовжити читання »

Як користуватись формами для випічки?


Будь-яка господиня знає, які форми для випічки полегшують життя на кухні. З їх допомогою можна втілювати різні кулінарні ідеї, випікаючи найсмачніші пироги, коржі для тортів, хліб, різні кондитерські вироби. Правильно вибирати форму, що відповідає вимогам страви, ми й навчимося з вами в цій статті.

Продовжити читання »

Лимонний тірамісу у домашніх умовах: Топ-4 рецепти


Італійська кухня відрізняється неймовірними смаковими поєднаннями, які подарували світові велику кількість рецептів. Десерти для італійців – особливе кохання. Вони ретельно ставляться до підбору інгредієнтів, доводячи свої солодощі до ідеалу. Тірамісу – неймовірно ніжний та повітряний десерт, що прийшов до нас із Італії.

Продовжити читання »