Сирні пироги – улюблена страва багатьох ласунів. На відміну від кремових тортів, їх можна зробити дієтичнішими, що дає таким виробам незаперечну перевагу перед іншими десертами.
Крем-сир є не тільки дуже смачним, але також живильним та зручним у використанні кондитерським матеріалом. Саме тому багато кондитерів дуже люблять використовувати його при створенні тортів та тістечок.
Розмаїття інструментів кондитера просто вражає. Різні прикраси для кондитерських виробів, барвники, присипки дозволяють створювати неймовірні десерти, які виглядають настільки дивовижно, що, часом, навряд чи можна повірити в те, що ця краса справді справжня та їстівна.
Досвідчений кухар знає, наскільки важливий кондитерський мішок при створенні кулінарних шедеврів. Зрозуміло, найсмачнішу випічку можна створити й без нього, проте саме завдяки різним насадкам, мішкам та кондитерським шприцам виходять дивовижні десерти, які вражають не лише смаком, а й зовнішнім виглядом.
Будь-яка господиня знає, що смачні пироги – це не тільки тісто та начинка. Щоб пиріжок був гарний, рум'яний, апетитний, слід його добре змастити. Тим більше, що блискуче глазування може бути ще й дуже смачним, що додасть балів готовій страві.
Зефір ‒ один з найпопулярніших і найулюбленіших ласощів ще з глибокого дитинства. Його люблять і дорослі, і діти і в усіх він викликає суто приємні асоціації та спогади. Від повітряної, м'якої, ароматної насолоди так складно відмовитися. Тим більше, що на відміну від тортів та тістечок, вона вважається цілком дієтичним, оскільки не містить жирного крему та олії.
Багато молодих господинь, чуючи слово кандурин, дивуються, бо часто бачать його вперше. Присипка під назвою candurin і справді ще кілька років тому була суто прерогативою кондитерських майстерень та досвідчених кондитерів. Однак сьогодні цю фарбу можна знайти в будь-якому спеціалізованому магазині та надзвичайно прикрасити солодкий виріб.
Будь-яка господиня знає, які форми для випічки полегшують життя на кухні. З їх допомогою можна втілювати різні кулінарні ідеї, випікаючи найсмачніші пироги, коржі для тортів, хліб, різні кондитерські вироби. Правильно вибирати форму, що відповідає вимогам страви, ми й навчимося з вами в цій статті.
Італійська кухня відрізняється неймовірними смаковими поєднаннями, які подарували світові велику кількість рецептів. Десерти для італійців – особливе кохання. Вони ретельно ставляться до підбору інгредієнтів, доводячи свої солодощі до ідеалу. Тірамісу – неймовірно ніжний та повітряний десерт, що прийшов до нас із Італії.