Уже в нашому асортименті та доступні до замовлення сублімовані фрукти!!!

Уже в нашому асортименті та доступні до замовлення сублімовані фрукти!!!

Сублімація — це іноваційна технологія виготовлення продуктів, що являє собою видалення вологи зі свіжозаморожених плодів в умовах вакууму.

Такий спосіб сушіння дозволяє практично повністю, до 95%, зберегти поживні речовини, мікроелементи, вітаміни і навіть первісну форму ягід і фруктів без потреби застосування жодних ароматизаторів, консервантів і барвників.

Використовуючи сублімовані фрукти в кулінарії можна не турбуватися, про те, що вони можуть змінити консистенцію маси. Сублімовані фрукти додадуть готовому десерту природного кольору, смаку та аромату. Їх додають в чай, з них готують сік та компоти (заливши водою), додають до сухих сніданків або вівсянки. Кондитери додають в креми, тісто, ганаші, глазурі, шоколад. Їх використовують як декор і натуральний барвник (до речі, майте на увазі, сублімовані ягоди не містять води, тож ними можна фарбувати креми та шоколад, не переживаючи, що консистенція зміниться ще й додаючи смак десерту).

Ожина сублімована ціла, 20 г – 35 грн;

Чорниця сублімована ціла, 30 г – 60 грн;

Малина сублімована ціла, 20 г – 35 грн;

Вишня сублімована половинки, 30 г – 52 грн.

Зберігати сублімовані ягоди та фрукти можна без холодильника до декількох років!

Головне, в сухому місці, в щільно закритій упаковці!

P.S. Зробимо життя солодким!!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*