ЗУСТРІЧАЙ НОВИНКУ ВІД COOKING CREM CHEESE

Особливості та переваги:

  • яскраво виражений вершковий смак, як у еталонних зразків світових виробників
  • універсальність: з успіхом застосовується в японській кухні, кондитерському виробництві, приготуванні супів, соусів, салатів, закусок
  • термостабільний в гарячих ролах і суші, не втрачає вершковий смак
  • оптимально щільний, добре тримає форму, зберігає текстуру
  • стабільна консистенція: мінімальне відділення сироватки і помірна вологість
  • рецептури адаптовані з урахуванням використання продукту на професійних кухнях на професійному обладнанні
  • формат упаковок враховує вимоги кухарів і відмінності в обсягах виробництва для закладів різних форматів
  • термін придатності до 180 діб.

Чому високий термін придатності?

Якісне збереження продукту з високими термінами придатності (до 180 діб) можливо завдяки сучасному високотехнологічному виробництву, на якому людський фактор зведений до мінімуму, а температура фасування продукту становить понад 70 ° С.

У 2019 Cream Cheese CooKing завоював престижну нагороду Премії Superior Taste Award в International Taste Institute (Брюссель). International Taste and Quality Institute проводить сертифікацію продукції на щорічній основі, починаючи з 2005 року. За цей час було оцінено і продегустовано понад 15 000 продуктів харчування і напоїв з усього світу. Журі премії складається з авторитетних експертів, знаменитих шеф-кухарів і сомельє, методологія оцінки смакових характеристик продуктів дуже сувора. Всі ці складові дозволили конкурсу Superior Taste Award отримати світове визнання в якості самої незалежної сертифікації. Тільки продукти, які набрали більше 70% балів за оцінкою професійного журі, отримують нагороду премії Superior Taste Award.

Пакування: 500г, 2,25 кг.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*