UA
RU

Графік роботи: 09:00-18:00, Пн-Пт

Каталог Каталог
Login
Instagram Facebook

Графік роботи:
09:00-18:00, Пн-Пт

0 cart

Каталог товарів

Каталог Каталог

Меню

Графік роботи: 09:00-18:00, Пн-Пт

Instagram Facebook
UA
RU
Код 4211

Паста Фундукова (праліне), 100 г

Є в наявності

134.00 грн

Знижки

Знижка від суми покупки:

від 1000 грн. до 2999 грн. - 2%;

від 3000 грн. в 4999 грн. - 3%;

від 5000 грн. - 5%.

Увага! На товари, що беруть участь в акціях та знаходяться у розділі Оптові товари, знижка не діє!

Накопичувальна знижка:
10000 грн - знижка 5%
50000 грн - знижка 7%

Оплата товару
Онлайн-оплата карткою Visa,Mastercard, Післяплата, "Нова Пошта", Монобанк, За реквізитами
Вартість доставки
за тарифами перевізника

Опис

Відгуків (0)

Праліне Callebaut® з фундука середнього обсмаження.

 

Фундук очищають не більше, ніж за 12 годин до обсмажування для того, щоб зберегти його ефірні масла і тонкий фруктовий смак. Потім фундук піддається середньому обсмажуванню, подрібнюється і змішується з цукром, після чого утворюється праліне золотистого кольору.

 

Застосування:
- Випічка (торти, кекси, мафіни, тістечка).
- Десерти, креми.
- Начинки та ганаш.
- Печиво (вафлі, профітролі, тарталетки).
- Морозиво, сорбети.

 

Як використовувати:
Змішайте його з шоколадом для отримання начинки для формування цукерок і плиток або з морозивом, мусом, основою для баваруа для ароматизації.

Написати відгук
При відправленні, Ви надаєте згоду на збір, обробку та зберігання Ваших персональних даних

Новинки

Новинка

Код 9736

Молд Напівсфера, 16 шт

68.00 грн

Новинка

Код 9735

Десерт Шоколадний, 1 л

277.00 грн

Новинка

Код 9733

Десерт Крем Карамель, 1 л

210.00 грн