Пектин яблучний - природна харчова добавка, яка має желюючі властивості.
Використовують для приготування зефіру, мармеладу, пастили, рахат-лукуму, желе, варення, джему та інших кондитерських виробів, в якості згущувача, стабілізатора, гелеутворювача, желюючого агента.
Температура желюваня яблучного пектину: 75-85 градусів.
Час желювання: 10-15 хвилин.
Вага: 50 г
Упаковка: паперовий zip-пакет.
Умови зберігання: в сухому і прохолодному місці, в закритій упаковці при відносній вологості не більше 75 градусів.
Пектин має корисні властивості:
- знижує вміст холестерину в організмі;
- активізує моторику і перистальтику кишечника, одночасно сповільнюючи швидкість всмоктування їжі;
- нормалізує кровотік
- служить відмінним сорбентом, успішно виводячи радіоактивні елементи, Пестициди та іони токсичних металів. Тому другою назвою пектину по праву може стати ім'я " санітар організму"
- пектин корисний людям, що страждають виразкою шлунка і гастритом, діючи як протизапальний і знеболюючий
- систематичне вживання-відмінна профілактика раку товстої кишки.