Аквафаба - це порошок з відвару нуту
Аквафаба (порошок) дозволить Вам заощадити час на її приготування в домашніх умовах, і не ставити собі питання: куди подіти стільки нуту? Не потрібно замочувати, бобові, варити відвар, та й зберігається готовий відвар недовго.
Порошок аквафаби може бути завжди "під рукою" і ви в будь-який момент можете приготувати улюблені страви і насолоджуватися смаком!
З аквафаби можна приготувати наступні страви: безе, крем, макаруни, майонез, соуси, зефір, морозиво, глазур, веганські збиті вершки. А також випікати абсолютно будь-яку випічку, до складу якої входять яйця (торти, печиво, бісквіти, тістечка і т.п.).
Аквафаба – замінник яйця:
- для людей з алергією на яєчний білок;
- для тих, хто цінує час і стежить за харчуванням;
- для веганів.
Не залишає присмаку нуту. Для випічки, десертів, соусів.
5 г – еквівалент 1 яйця
Додати води – збити – білкова піна готова.
Вага: 30 г