Знижка від суми покупки: від 1000 грн. до 1999 грн. - 2%; від 2000 грн. в 2999 грн. - 3%; від 3000 грн. - 5%.
Накопичувальна знижка: 10000 грн - знижка 5%.
Є в наявності
Код 2071
50.00грн.
Категорії: Сировина для виготовлення паски, Борошно
Вартість доставки
за тарифами перевізника
Оплата товару
Онлайн-оплата карткою Visa,MastercardПісляплата "Нова Пошта"МонобанкЗа реквізитами
Самовивіз зі складів магазину
Доставка у зручний для Вас час по м. Тернопіль та Україні
Повернення товару впродовж 14 днів
Зручні методи оплати
Акційні ціни на широкий ассортимент товару
Опис
Характеристики
Відгуків (0)
Manitoba - італійська борошно з м'яких сортів пшениці. Особлива борошно з підвищеним вмістом білка і мінералів, на основі борошна Манітоба створюється особливо еластичне, м'яке і повітряне тісто. Борошно ідеально підходить для приготування різноманітної солодкої випічки: булочок, круасанів, панеттоне і тортів. Підходить для виробів з тривалою (до 15 годин) расстоек тесту.
Манітоба - сильна борошно, її можна змішувати з іншого, менш сильною борошном.
Борошно з м'якого сорти пшениці містить велику кількість потрібних для правильного харчування білків, жирів і вуглеводів. Також борошно Манітоба є чудовим джерелом клітковини, лактози, цінних для організму вітамінів А і С, вітамінів групи В, Е, F, PP, а так само фруктози, глюкози. Багата вона ще макро- і мікроелементами, такими як: кальцій, калій, натрій, фосфор, алюміній, залізо, кремній, селен та інші. Зерна пшениці містять цінні амінокислоти: валін, глутамінова кислота, лейцин, лізин і багато інших.
Вага: 500 г
Борошно |
|
Вага(борошно) | 500 г |
Вид борошна | Борошно пшеничне |
Країна походження(борошно) | Італія |