Каталог товарів
Сухі харчові барвники ідеально підходять для мастики, фарбування шоколаду (глазурі), марципану, гелю і карамелі, харчової паперу, тіста. Їх можна розчиняти водою, міцним алкоголем або спиртом. Є жиророзчинні барвники - їх додають в кондитерські маси. Переваги сухих барвників:
Існують дві форми випуску сухих харчових барвників: порошок і гранули (в пакетиках, баночках і стіках). Різниця між ними в тому, що гранули розчиняються у воді трохи повільніше ніж порошок, але не порошать під час використання.
Сухі барвники перламутрових відтінків називають кандурин. Деталі торта при використанні кандурин стають срібними, золотистими, перловими. Барвник не розводять, наносять сухий пензлем. Кандурин підійде для мастики: ви зможете надати фігуркам, пелюсток і квітам особливу святковість. За допомогою кандурин можна недорого і ефектно декорувати кондитерські вироби.
Барвник потрібно розвести в невеликій кількості води або спирту. На фігурні елементи барвник наносять сухим пензлем. Якщо вам потрібно додати колір крему, використовуйте окрему ємність і розмішуйте масу, потроху засинаючи в неї барвник. Так ви зможете зробити колір рівномірним. Купивши барвник, обов'язково вивчіть інструкцію до нього.
Корисні поради:
| Товар 🌟 | Ціна |
| Барвник харчовий блакитний | 4.50 грн |
| Барвник харчовий бузковий | 4.50 грн |
| Барвник харчовий вишневий | 4.50 грн |
| Барвник харчовий гранатовий | 4.50 грн |
| Барвник харчовий жовтий | 4.50 грн |