Бельгійський темний шоколад Каллебаут добре поєднується з портвейном, гренадином, лакрицей, м'ятою, кропом, кардамоном, оливковою олією і горіхом макадамі. Бельгійський темний шоколад Callebaut володіє яскравим смаком какао-бобів на відміну від молочного, але в той же час не настільки міцний, як гіркий.
Рекомендації по використанню: Продукт зберігати в чистому, сухому приміщенні без сторонніх запахів і відносній вологості повітря не менше 70%.
Температура зберігання: від +12 до +20 ° C.
Завдяки зручній формі у вигляді маленьких таблеток, шоколад може використовуватися в якості декора без будь-якої обробки. Навіть в домашніх умовах просто недбало розкидавши таблетки поверх торта або прикрасивши ними морозиво, можна істотно підвищити презентабельний вигляд будь-якого кондитерського виробу. Володіє плинністю 3 краплі, що означає "універсальний".
Підходить для виготовлення: плиток, цукерок, мусів, декору, глазурування. Якщо ви хочете використовувати цей шоколад для фондю або шоколадного фонтану, то рекомендуємо додати 100-130 гр. какао-масло в розрахунку на упаковку.
Склад: терте какао, какао зі зниженим вмістом какао-масла, тростинний цукор, натуральні лецитин і ваніль.
Вага: 400гр.
Термін придатності: 12 міс.
Країна виробництва: Бельгія