Практична та довговічна полікарбонатна форма дозволить з легкістю приготувати в домашніх умовах чудові шоколадні цукерки handmade!
Розмір планшета: 198 х 117 х 22 мм
Розмір осередку: довжина 25 мм, ширина 25 мм, висота 10 мм.
Кількість комірок на планшеті: 18 шт.
Матеріал: полікарбонат.
Принцип роботи з полікарбонатною формою нескладний, він нічим не відрізняється від роботи з пластиковою або силіконовою формою. І все-таки, щоб одержати найбільш якісного результату, слід дотримуватися кількох нескладних правил:
1. Перед тим як заповнювати форму шоколадною масою, нагрійте її до температури маси (30-33 градуси за шкалою Цельсія)
2. Форма обов'язково має бути сухою, тому що зовнішній вигляд цукерок при цьому значно постраждає.
3. Перед вилученням готових виробів перевірте, чи достатньо охолоджена форма із заготовками. Це важливо для кращого вилучення цукерок із форми.
4. Не використовуйте абразивні миючі засоби, не нагрівайте форму та не мийте її надто гарячою водою. Пам'ятайте, що жирова плівка, що утворюється на стінках форми після вилучення цукерок, позитивно позначиться на виготовленні наступної партії цукерок (вони матимуть потрібний глянець на поверхні і легше витягуватимуться з форми).