Практична і довговічна полікарбонатна форма дозволить з легкістю приготувати в домашніх умовах чудові шоколадні цукерки handmade!
Розмір планшета: 198 х 117 х 22 мм
Розмір комірки: 20 мм (низ конуса)* 30 мм
Кількість осередків на планшеті: 20 шт.
Матеріал: полікарбонат.
Принцип роботи з полікарбонатною формою нескладний, він нічим не відрізняється від роботи з пластикової або силіконової формою. І все ж, для отримання найбільш якісного результату, слід дотримуватися кількох нескладних правил:
1. Перед тим, як заповнювати форму шоколадною масою, нагрійте її до температури маси (30-33 градуси за шкалою Цельсія)
2. Форма обов'язково повинна бути сухою, тому що зовнішній вигляд цукерок при цьому значно постраждає.
3. Перед витяганням готових виробів перевірте, чи достатньо форма з заготовками охолоджена. Це важливо для кращого вилучення цукерок з форми.
4. Ні в якому разі не використовуйте абразивні миючі засоби, не нагрівайте форму і не мийте її занадто гарячою водою. Пам'ятайте, що жирова плівка, що утворюється на стінках форми після вилучення цукерок, позитивно позначиться на виготовленні наступної партії цукерок (вони будуть мати потрібний глянець на поверхні і стануть легше витягуватися з форми)