Натуральна паста, зроблена з фундука (лісового горіха). Дуже ніжний і м'який смак не залишить байдужим навіть гурмана.
Паста фундука має велику кількість поліненасичених жирних кислот, тому регулярне її вживання стимулює розумову діяльність і допомагає захистити організм від атеросклерозу, анемії і інших захворювань серцево-судинної системи.
Склад: фундук (60%), арахіс, рослинне масло, мед (1%), морська сіль. 100 грам продукту містять (г): білків 28,3г, жирів 51,7г, вуглеводів 15,3г., Вітамінів (мг): Е 10мг, В1 0,4мг, В2 0,15мг, РР 14,01мг.
Термін придатності: 1 рік.
Фундучна паста в поєднанні з арахісом дає неповторний насичений горіховий смак.
Велика кількість поліненасичених жирних кислот, що містить фундук, стимулюють розумову діяльність людини.
Пасту фундука вживають на бутербродах до чаю і кави або як десерт самостійно.