UA
RU

Графік роботи: 09:00-18:00, Пн-Пт

Каталог Каталог
Login
Instagram Facebook

Графік роботи:
09:00-18:00, Пн-Пт

0 cart

Каталог товарів

Каталог Каталог

Меню

Графік роботи: 09:00-18:00, Пн-Пт

Instagram Facebook
UA
RU

Глазур

Фільтр
34 - 5480 грн Ціна
- грн
Виробники
Вага
Вид глазурі
Виробник
Країна походження
За новизною:
Новинка

Код 9630

Глазур Sunset Glaze, 1 л

180.00 грн

Код 698

Глазур молочна (Карібе), 20 кг

4460.00 грн

Код 34

Глазур чорна (Карібе), 20 кг

5480.00 грн

Код 3894

Глазур молочна Polewa

39.00 грн

Код 3423

Глазур Фісташкова Centramerica, 1 кг

323.00 грн

Код 3422

Глазур Полунична Centramerica, 1 кг

323.00 грн

Код 3421

Глазур Апельсинова Centramerica, 1 кг

323.00 грн

Код 5691

Глазур молочна (Карібе), 200 г

48.50 грн

Код 2815

Глазур рожева, 250 г

39.00 грн

Код 2814

Глазур помаранчева, 250 г

42.00 грн

Код 2813

Глазур жовта, 250 г

39.00 грн

Код 753

Глазур фісташкова Centramerica, 100 г

36.00 грн

Код 129

Глазур лимонна Centramerica, 100 г

35.00 грн

За новизною
За замовчуванням
Ціни за зростанням
Ціни по спаданню
За назвою від А-Я
За назвою від Я-А
За популярністю
За новизною
15
15
25
50
100
1 2 3 4

Отримати красивий декор на будь-яких кондитерських виробах можна за допомогою глазурі. Цей продукт представлений у великому асортименті на сайті інтернет-магазину «Тортіно» за доступною ціною. Висока якість продукції гарантована виробником. Пряма доставка з країн Європи в Україну забезпечує мінімальну вартість товару, виготовленого в Італії, Іспанії та Бельгії. На нашому сайті можна замовити в один клік будь-який об'єм кондитерської сировини, у тому числі шоколадну глазур.

Для чого потрібна кондитерська глазур?

кондитерська глазурОдним з популярних видів декору, яким користуються кондитери, є покриття випічки та інших десертів тонким шаром глазурі. Її часто можна побачити в якості прикраси на торті, морозиві, тістечках і булочках. З її допомогою можна:

  • нанести художній малюнок,
  • зробити цілісне покриття усієї поверхні готового виробу,
  • створити яскравий смаковий і колірний акцент.

Цей вид покриття підходить і для тих, хто давно займається кондитерською справою, і для кондитерів-початківців, оскільки готувати суміш і працювати з нею дуже просто. До складу стандартної кондитерської шоколадної глазурі входять какао-порошок або розтоплений натуральний шоколад, цукор або його замінник, молоко або вершки, а також рослинний або молочний жир.

Різновиди кондитерської глазурі

глазур кондитерськаГоловний інгредієнт глазурі – це якісний дробний шоколад. В основному саме від нього залежить і колір, і смак майбутнього покриття. Також основний інгредієнт впливає на консистенцію готового матеріалу і його пластичність. Наприклад, є глазур, яка використовується для заливки готових десертів, а є шоколадна основа, призначена для відливання фігурок і моделювання прикрас на торти та капкейки. Залежно від складу, кондитери виділяють наступні основні види глазурі :

  • біла (молочна основа не менше 20%, а шоколадна – не більше 10%);
  • молочна (какао складає близько 15% від загальної маси);
  • шоколадна (15% какао і стільки ж молока, але в складі також близько 10% какао-олії);
  • класична (в основі чорний гіркий шоколад, який займає 25% від загального складу рідкої суміші).

Для отримання популярної дзеркальної глазурі в суміш додають розтоплений желатин. Він не міняє смакових якостей, але надає покриттю блиск і гладкість. Оскільки склад глазурі-напівфабрикату впливає на колір і смак, то рекомендуємо замовити продукцію за цими параметрами. Наприклад, щоб отримати білу глазуровану поверхню бісквіта або пампушки, кондитери беруть за основу білий шоколад. На сайті він представлений у вигляді дропсів, які легко дозувати та плавити.

Також в каталозі за доступною вартістю представлені варіанти шоколадних дропсів не класичного білого або коричневого кольору, а рожеві й жовті. З їх допомогою можна отримати оригінальне покриття будь-якого кондитерського виробу – від здобної випічки до чизкейків, приготованих без температурної обробки. В якості додаткової прикраси використовуйте гелі для декорування.

Де купити якісну кондитерську глазур?

Для покриття кондитерських виробів зручно використовувати рідку шоколадну глазур. Основа для її приготування – дробовий шоколад – зручно купити через інтернет-магазин «Тортіно». Так з доставкою ви гарантовано отримаєте свіжу продукцію від європейських виробників. Зверніть увагу на вигідну пропозицію за ціною – упаковки оптової ваги від 1 кг. Рекомендуємо кондитерам дотримуватися вказаної температури, щоб не втратити здатність шоколадної основи до пластичності й не зіпсувати смакові якості.