Дон Рафе паста кремоподібна з білого шоколаду та карамелізованих лісових горіхів з кокосовими пластівцями. Гарне поєднання.
Солодкий і соковитий смак та аромат дині освіжає, створюючи насолоду для гурманів.
Концентровані пасти для кондитерських виробів CremoLinea мають широкий спектр застосування:
для виробництва морозива та джелато, ароматизації білка, різноманітних кремів, десертів, мусових десертів, молочних коктейлів, глазурі, желе, а також для просочення та приготування начинок для цукерок та інших кондитерських шедеврів.
Дуже простий у використанні: погріти глазур близько 30-35°C і глазурувати. Наноситься пензлем на поверхню тортів та тістечок.
Склад: цукор, пальмова олія, повністю гідрогенізовані кокосове масло, сухе знежирене молоко, карамелізований мигдаль(мигдаль, цукор 5%), суха сироватка, кокосові пластівці, борошно пшеничне, емульгатор соєвий лецитин, ароматизатор.
Вага: 150 г.