Трімолін – це інвертований сироп, що не кристалізується. Речовина збереже м'якість, легкість і аромат вашої випічки, а також покращує структуру тіста.
Сироп в два рази солодше цукру. Тому, більше горить, коли використовується у випічці. Вирішити проблему можна шляхом зниження температурного режиму на 15°С при випіканні десертів.
Переваги:
- запобігає кристалізації;
- є стабілізатором і природним консервантом;
- зберігає м'якість, легкість і аромат кондитерських виробів;
- запобігає утворенню льоду в холодних десертах;
- покращує структуру тіста;
- продовжує термін придатності.
Інвертований цукор – відмінний замінник меду в кондитерському мистецтві.
Використовується для:
- надання тісту золотистого відтінку;
- просочення бісквіту;
- створення начинок;
- розщеплення сахарози;
- виготовлення шоколаду для моделювання;
- виготовлення помадки.
Застосовується в приготуванні круасанів, булочок, тортів, тістечок, випічки, крему, цукерок, морозива та сорбетів.
Трімолін використовується замість цукру в тих же частках.
Вага: 500 г