Какао-порошок Plein Arome, виготовлений з високоякісних какао-бобів, без добавок та домішок. Він має цегляно-червоний колір та виражений аромат шоколаду. Основна перевага алкалізованого какао-порошку – характерний більш насичений колір випічки. Алкалізація застосовується зниження кислотності какао, що прибирає зайву гіркоту і кислуватий присмак, повноцінно розкриває аромат, а вже прискорює процес приготування, т.к. не потребує попереднього кип'ятіння. Це продукт зкстра-класу, що має високий рівень жирності 22-24% і дуже дрібний помел.
Какао-порошок Plein Arome використовують для покриття трюфелів або обсипання інших кондитерських виробів. При цьому вони мають привабливий вигляд. Для приготування шоколадних мусів, гарячого шоколаду, бісквітів, кремів, морозива, сорбетів та глазур. Цей порошок має чудову властивість: якщо посипати їм готовий десерт, шар какао не тане і не змінює колір.
Склад: какао-порошок алкалізований з підвищеним вмістом жиру.
Харчова цінність: у 100 г продукту: білки - 19,5 г; жири – 23 р.; вуглеводи (у тому числі сахароза) – 9,0 (0,0) р.
Умови зберігання: Зберігати при температурі 12 - 20°C, вологості повітря менше 70%, у чистому, сухому приміщенні без сторонніх запахів.
Упаковка: 1 кг.
Виробництво: CALLEBAUT