Перламутровий барвник кандурин – абсолютно новий тип барвників.
Наноситься на поверхню продукту: Айсінг, шоколад, білий шоколад, марципан, цукрова мастика або паста, глазур, надаючи їм перламутровий золотий блиск.
Для фарбування виробів застосовуються такі методи:
фарбування поверхні продукту (шоколад, глазур, мастика, марципан, карамель) нанесенням сухого барвника пензликом або розпиленням суміші (1 г барвника, 20 г патоки, 60 г гарячої води, 120 г спирту);
фарбування прозорих желеподібних виробів додаванням кандурину безпосередньо в продукт на будь-якій стадії приготування.
Кандурин стійкий до високих і низьких температур, до кислотної і лужної середовищі.
Легко видаляється з обладнання та посуду.
Країна походження: Англія
Умови зберігання: зберігати подалі від джерел тепла в сухому місці
Термін придатності: 5 років
Упаковка: пластикова баночка