Переваги та різноманіття смаків фруктових наповнювачів
Використання смакових наповнювачів робить процес виробництва більш швидким і економічним. На відміну від натуральних плодів і ягід, такі начинки мають більший термін реалізації, зручну для нанесення консистенцію, доступну ціну і термостабільність. Термостабільні фруктові наповнювачі не змінюють смаку, запаху і кольору при випіканні. Також вони зберігають свої властивості при заморожуванні. Працювати з ними дуже просто, вони не розтікаються, не прилипають до тари і не забарвлюють кондитерські вироби. Крім цього, вони смачні і красиві, а також містять великий відсоток натуральної сировини. Макові начинки виготовляються за старовинною рецептурою, тому вони нагадають багатьом смак дитинства. Шоколадні краплі додадуть випічці, йогурту або морозива м'який, шоколадний смак. Переваги:- яскраво виражений смак і аромат;
- приємна консистенція;
- бувають однорідними або з шматочками плодів і ягід;
- можуть бути використані до і після випікання;
- використовуються для широкого спектра кондитерських і хлібобулочних виробів: млинці, маффіни, слойки, торти, рулети та ін.;
- мають тривалий термін реалізації;
- стійкі до високих температур, заморожування і дефростації;
- коштують недорого.