Інструменти для роботи з цукровою пастою та шоколадом

ФІЛЬТРУВАТИ ЗА ЦІНОЮ


грн. – грн.
Вид інструменту
1272
1273
1274
1275
1276
1277
1278
1279
1280
Тематика (молди)
1341

Сортувати:

Кількість товарів:

Новинки

Новинки
Набір "Мінні Маус" Добрик

Набір "Мінні Маус" Добрик

КОД 2916

53.00грн.

Купити
Новинки
Молд 3D Котик з бантиком

Молд 3D Котик з бантиком

КОД 1078

429.00грн.

Купити
Новинки
Еко Чіпси Полуниця, 30 г

Еко Чіпси Полуниця, 30 г

КОД 5783

78.00грн.

Купити
Новинки
Еко Чіпси Абрикос, 50 г

Еко Чіпси Абрикос, 50 г

КОД 4171

65.00грн.

Купити

Приготування тортів, капкейків, печива та інших десертів – цікаве заняття. Воно дозволяє розкрити свій творчий потенціал, продемонструвати вміння працювати з тістом та талант декоратора. Однак, щоб не обмежувати фантазію та готувати цікаву випічку, потрібен спеціальний інвентар. Для роботи з шоколадом знадобляться одні інструменти, для ліплення цукрової мастики інші. Купити ці та інші аксесуари можна у магазині «Тортіно». У колекції представлений інвентар для тортів, печива, кейк попсів та макарунсів, доступний до замовлення з кур'єрською доставкою по Україні.

Інструменти для роботи з шоколадом

Шоколад – один з самих «капризних» матеріалів у роботі кондитера. Однак якщо підібрати правильну температуру та інструменти, з нього можна готувати смачні десерти та оригінальні кондитерські прикраси. Для цього, як мінімум, знадобиться:

  • широкий скребок (або шпатель), який допомагає рівномірно розподіляти суміш;
  • пергамент для запікання та пакування десертів;
  • силіконовий пензлик для видалення надлишків;
  • ваги для дотримання пропорцій;
  • термометр для визначення температури суміші перед ліпленням;
  • бордюрна стрічка шириною від 5 сантиметрів для створення декору та безпечного вилучення десерту з форми.

Окрім цього, потрібен звичайний металевий віночок із прогумованою ручкою. Він недорого коштує, але при цьому дозволяє акуратно замішувати натуральний шоколад або збивати меренгу.

Набір інструментів для мастики

Для роботи з цукровою мастикою насамперед потрібні барвники, які дозволять надавати формі потрібного кольору. Переважними є густі гелеві барвники, які краще змішуються і рівномірно фарбують суміш.

У набір для роботи з мастикою також потрібно додати:

  • праски для вирівнювання торта;
  • мати та стеки для моделювання декору;
  • вирубки для ліплення фігурок;
  • килимок для розкочування;
  • вайнери для створення відбитків.

Окрім цього, можна замовити столик, що обертається, з яким буде простіше обтягувати та вирівнювати торти. Щоб прикрашати десерти мініатюрними фігурками звірів, об'ємними кольорами або казковими персонажами, знадобляться силіконові чи пластикові молди.

Як вибрати інвентар для роботи з мастикою та шоколадом

При виборі кондитерського інвентарю насамперед звертають увагу на якість. Інструменти повинні бути виготовлені із безпечних матеріалів, які не виділяють неприємного запаху та не фарбують компоненти. Вони повинні бути невибагливими у догляді та зберіганні. Крім цього, потрібно врахувати репутацію бренду та ціну. У разі виникнення труднощів із вибором аксесуарів зверніться до консультантів інтернет-магазину. Вони допоможуть підібрати інвентар, який буде корисним на домашній або професійній кухні.

Переваги «Тортіно»

«Тортіно» – інтернет-магазин з великим вибором кондитерської сировини та інвентарю українського та зарубіжного виробництва. У каталозі зібрані корисні пристрої, які повинні бути в розпорядженні кожного кондитера - від бордюрної стрічки шириною від 5 сантиметрів і топерів до аерографів та прикрас. Наші товари коштують недорого, виготовляються із безпечних матеріалів та відповідають міжнародним стандартам.

Причини, щоб замовити кондитерський інвентар у «Тортіно»:

  • великий вибір моделей та типорозмірів;
  • висока якість збірки та матеріалів;
  • доступні ціни;
  • кур'єрська доставка по Україні.

Щоб купити кондитерські аксесуари, заповніть кошик чи напишіть в онлайн-чат. Товари будуть доставлені до Києва або іншого міста точно у вказаний термін.