UA
RU

Графік роботи: 09:00-18:00, Пн-Пт

Каталог Каталог
Login 0 cart

Каталог товарів

Каталог Каталог

Меню

Графік роботи: 09:00-18:00, Пн-Пт

UA
RU
Код 476

Утримувач для створення троянд

Є в наявності

59.00грн.

Знижки

Знижка від суми покупки:

від 1000 грн. до 2999 грн. - 2%;

від 3000 грн. в 4999 грн. - 3%;

від 5000 грн. - 5%.

Увага! На товари, що беруть участь в акціях та знаходяться у розділі Оптові товари, знижка не діє!

Накопичувальна знижка:
10000 грн - знижка 5%
50000 грн - знижка 7%

Оплата товару
Онлайн-оплата карткою Visa,Mastercard, Післяплата, "Нова Пошта", Монобанк, За реквізитами
Вартість доставки
за тарифами перевізника

Опис

Характеристики

Відгуків (0)

Приступимо до виготовлення троянд.

Спочатку додайте в крем червоний, жовтий або рожевий харчовий барвник. Візьміть кондитерський цвях, крапніть на нього невелику кількість крему, а потім прикріпіть до нього паперовий квадратик. Ще раз нанесіть зверху на папірець крапельку крему. Поставте його під кутом кондитерський мішок і акуратно повертаючи проти годинникової стрілки кондитерський цвях, видавіть крем. Коли ви зробите повний оберт цвяха, то отримаєте серединку трояндочки. Аналогічно зробіть і другий ряд, але видавіть вже 3 пелюстки. Цього разу використовуйте чи не все коло, а лише третину.

Зробивши один пелюсток, відривайте насадку, після чого починайте спочатку. Насадку тримайте вниз вузьким кутом. У третьому ряду відсадіть також 5 пелюсток, у четвертому - 7 пелюсток.

Виготовте необхідну кількість троянд і покладіть їх в морозильну камеру на годину. Застиглими трояндами набагато легше прикрашати кондитерські вироби, оскільки вони не тануть. Готові квіти можна кріпити на торт.

Інструмент
Вид інструменту Різне
Написати відгук
При відправленні, Ви надаєте згоду на збір, обробку та зберігання Ваших персональних даних

Новинки

Новинка

Код 3174

Свічка блиск (золото-срібло) цифра 8

8.00грн.

Немає в наявності
Новинка

Код 3188

Свічка блиск (золото-срібло) цифра 7

8.00грн.

Немає в наявності