Кондитерські молди- це спеціальні форми, які мають різноманітні візерунки, від простих до неймовірно витончених і тонких, дають можливість починаючому кондитерові і професіоналу виготовити будь які фігурки або елементи декору з шоколаду, мастики, ізомальт, карамелі і навіть желе! Молди бувають найрізноманітніших форм і розмірів і виготовляються з термостійкого харчового силікону або пластику.
Розмір молду: 6,3*17,8 см
Розмір готового виробу: 3-6,4 см
Матеріал: термостійкий силікон
Для роботи з шоколадом:
– Молд повинен бути сухим і чистим.
– Покладіть молд на рівну горизонтальну поверхню, акуратно заповніть фігурку шоколадом, уникаючи утворення бульбашок.
– Після того, як шоколад застиг, слід витягти готовий виріб.
– Силіконовий молд слід ретельно вимити й обсушити.
Ви обов’язково будете задоволені результатом!