Силіконові молди легкі у застосуванні і підходять для: мастики, марципану, а також для полімерної глини (можна запікати разом з молдом), епоксидної смоли, пластиліну, мила, воску.
Молд дуже гнучкий, не ламається, його легко мити. Готовий виріб легко виймається з молда.
Щоб не пошкодити молд, не варто використовувати під час роботи колюче-ріжучі предмети.
Розмір: 9,5*5,5 см
Висота цифри: 2 см
Самим молдом легко користуватися. Дотримуючись наступної інструкції, Ви легко досягнете результату:
1. Молд має бути сухим, його слід рясно натерти крохмалем усередині.
2. Закласти в молд мстику чи марципан те щоб усе було заповнено без порожнеч.
3. Покласти в холод для замерзіння, а краще в морозилку на 15-20 хв.
4. Дістати з холоду та акуратно нічого не пошкодивши, витягти виріб. Якщо відчувається, що мастика мало підмерзла, створіть ще в холоді на якийсь час.
5. Після холодильника мастика можливо покриється вологою, тому якщо Вам потрібно прикрасити мастику, то для початку вона повинна обсохнути при кімнатній температурі кілька годин.