Багаторазовий силіконовий молд.
Підходить для мастики, шоколаду, карамелі.
Для ліплення з полімерної глини, холодного фарфору, епоксидної смоли, пластики, для виготовлення мила ручної роботи і т.п.
Витримує температуру від -40 до +240 градусів за ° С. Морозостійкий.
Зручний, гнучкий, зносостійкий
Спосіб застосування : наповнити форми мастикою або марципаном, ретельно втрамбувати матеріал в осередки.
Прокачати качалкою по поверхні цукрової пасти, перевернути молд, акуратно витягнути з осередків фігури, що вийшли зайве видалити спеціальним ножем – стеком для мастики.
Розмір молду: діаметр 6,8 см
Розмір готового виробу: діаметр 4,3 см, висота 2,2 см