Ідеальне поєднання ніжного смаку какао, цільного молока і ванілі сорту Бурбон. Зміст какао-продуктів 33,6% (какао-масла - 29,5%, тертого какао - 4,1%), цільного молока 21%. Зручна форма у вигляді маленьких каллет дозволяє використовувати шоколад як самостійного декору, а так само прискорює процес переплавки. Середня плинність в три краплі дозволяє використовувати цей молочний шоколад для виробництва: шоколадних плиток, корпусних цукерок, так і для приготування ганаша, праліне, соусів, шоколадних мусів. Якщо ви хочете використовувати цей шоколад для фондю або шоколадного фонтану, то рекомендуємо додати 40-50 г какао-масла (на упаковку 1 кг) для збільшення плинності. Молочний Callebaut поєднується з корицею, манго, граппой, лавандою, абрикосом, лавровим листом, лимоном, гвоздикою.
Склад: какао-масло, какао терте, сухе незбиране молоко, тростинний цукор, натуральні лецитин і ваніль.
Виробник: Бельгія
Оригінальна упаковка: 2,5 кг
*Упаковка може відрізнятись від фото упаковки зазначеної на сайті в залежності від партії товару.