Для виробництва шоколаду Callebaut вибираються тільки ексклюзивні види какао-бобів, тому бельгійська продукція ніколи не опуститься ніколи нижче встановленої дуже високо планки якості. Чудовий шоколад завжди оцінять люди, не позбавлені доброго смаку. Консистенція робить його дуже зручним для будь-яких видів робіт, тому що кондитерські вироби, де він є, відрізняються приголомшливим смаком. Професійні кондитери намагаються мати на своїй кухні запаси шоколаду Barry Callebaut, всіх його видів.
Спеціальний молочний шоколад ідеально підходить для фонтанів. Чудовий м'який смак шоколаду. Не потрібно ніяких додавань - просто розтопити і залити в фонтан! Також даний продукт можна використовувати для відливання фігур і цукерок, глазурування цукерок, приготування начинок, ганаша і декору.
Рекомендації по використанню: Продукт зберігати в чистому, сухому приміщенні без сторонніх запахів і відносній вологості повітря не менше 70%.
Температура зберігання: від +12 до +20 ° C. Склад: цукор, какао терте, масло какао, сухе незбиране молоко, емульгатор (соєвий лецитин), натуральний ароматизатор (ваніль).
Вага: 400гр.
Термін придатності: 12 міс.
Країна виробництва: Бельгія
*Упаковка може відрізнятись від фото упаковки зазначеної на сайті в залежності від партії товару.