Кокосова манна (паста).
Натуральна кокосова паста AUMi (кокосова манна) перетирається при температурі не перевищує 48'C. Для виробництва використовується висушена кокосова м'якоть вищого сорту з максимальною жирністю 65%. Паста містить у собі як кокосову олію, так і всю клітковину, білки, вуглеводи, мінерали й вітаміни.
Відмінна основа для приготування кокосового молока, смузі, шейків або східних супів. Також може використовуватись в кремах, десертах і випічці.
Оскільки манна на 65% складається з кокосової олії, то вона так само застигає при температурі нижче 25 градусів. Якщо ви хочете, щоб паста стала рідкою, то потрібно прогріти її до температури 29 градусів. Це легко робиться, якщо опустити баночку в посудину з теплою водою або на деякий час залишити біля плити, де готуєте. Оптимальна температура, щоб манна залишалася м’якою, близько 24-25°C.
Склад паст AUMі завжди простий і зрозумілий. Ми не використовуємо шкідливі інгредієнти, не додаємо ані цукор, ані олію. Дбайливо відібрані горіхи й насіння вищого сорту готуються і перемелюються маленькими партіями безпосередньо перед виробництвом. Тому ви завжди гарантовано отримуєте свіжий і якісний продукт. Насолоджуйтеся натуральними пастами AUMі з фруктами, намащуйте на тости або хлібці, додайте в кашу або мюслі, протеїновий шейк або смузі, просто їжте великою ложкою. Використовуйте їх для виготовлення десертів або випічки, а також як основу для приготування рослинного молока.
Вага: 190 г