Фруктове пюре не вимагає заморожування і виготовлене з добірних ягід, з яких видалені кістки, насіння та шкірка. Фрукти та ягоди тщательно протерті до отримання гладкої однорідної текстури.
Пюре пастеризоване, що дозволяє зберегти натуральний колір, смак, аромат та весь комплекс вітамінів.
Пюре використовується для приготування сорбету, мороженого, джелато, фруктового мусу, смузі, йогурту, желе, глазурі, мусових тортів, десертів, топінгів, коктейлів, джемів, мармеладу, зефіру, а також для випічки та якості наповнювачів.
Склад: сік та м'якоть червоного апельсину (90%), цукор тростинний (10%)
Оригінальна упаковка: 1 кг
Термін реалізації продукції: 24 місяці при температурі не вище -18°С.