UA
RU

Графік роботи: 09:00-18:00, Пн-Пт

Каталог Каталог
Login
Instagram Facebook

Графік роботи:
09:00-18:00, Пн-Пт

0 cart

Каталог товарів

Каталог Каталог

Меню

Графік роботи: 09:00-18:00, Пн-Пт

Instagram Facebook
UA
RU
Код 6472

Суміш для випічки "Медовик" Сто Пудів, 500 г

Є в наявності

62.00 грн

Знижки

Знижка від суми покупки:

від 1000 грн. до 2999 грн. - 2%;

від 3000 грн. в 4999 грн. - 3%;

від 5000 грн. - 5%.

Увага! На товари, що беруть участь в акціях та знаходяться у розділі Оптові товари, знижка не діє!

Накопичувальна знижка:
10000 грн - знижка 5%
50000 грн - знижка 7%

Оплата товару
Онлайн-оплата карткою Visa,Mastercard, Післяплата, "Нова Пошта", Монобанк, За реквізитами
Вартість доставки
за тарифами перевізника

Опис

Відгуків (0)

Випічка торта це зазвичай непросте завдання. Хто пробував - той знає. Особливо забирає багато сил і часу підготовчий етап, а не сам процес випічки. І як же зручно коли можна використовувати готову суміш для випічки. Просто робиш все по рецепту і отримуєш ідеальний торт медовик.

У набір входить:
1. Суха суміш (борошно пшеничне в/г, натрій двовуглекислий, лимонна кислота моногідрат)
2. Цукор білий
3. Мед квітковий

Спосіб приготування

  1. Цукор, мед, вершкове масло покласти в глибоку ємність та поставити на «водяну баню» . Ретельно перемішувати до повного розчинення всіх інгредієнтів.
  2. Готову суміш з паперового пакету висипати в глибоку ємність, перемішати.
  3. В суху суміш поступово вливаємо розтоплені цукор, мед, вершкове масло та 150 мл води. Замісити  м’яке тісто. Обернути в харчову плівку і поставити в холодильник на 20 хвилин.
  4. Викласти тісто на поверхню, посипану борошном. Розділити тісто  на 5 рівних частин та розкатати кожну з них товщиною 3-4мм. Форму коржів вибрати за бажанням.
  5. Розігріти духову шафу до 180°С. Випікати коржі на деко, попередньо присипаним борошном, протягом 6-7 хвилин.
  6. Готові коржі змастити кремом та дати постояти.

Спосіб приготування крему:

1 варіант – обережно ложкою перемішати 100 г цукрової пудри та 0,5 л  сметани .

2 варіант – 380 г згущеного молока та 200 г вершкового масла збити міксером.

Написати відгук
При відправленні, Ви надаєте згоду на збір, обробку та зберігання Ваших персональних даних

Новинки

Новинка

Код 9966

Форма роз'ємна, d14 см

107.00 грн

Новинка

Код 9965

Форма роз'ємна, d12 см

71.00 грн