UA
RU

Графік роботи: 09:00-18:00, Пн-Пт

Каталог Каталог
Login 0 cart

Каталог товарів

Каталог Каталог

Меню

Графік роботи: 09:00-18:00, Пн-Пт

UA
RU
Код 6471

Суміш для випічки "Пиріг" Сто Пудів, 500 г

Є в наявності

36.00грн.

Знижки

Знижка від суми покупки:

від 1000 грн. до 2999 грн. - 2%;

від 3000 грн. в 4999 грн. - 3%;

від 5000 грн. - 5%.

Увага! На товари, що беруть участь в акціях та знаходяться у розділі Оптові товари, знижка не діє!

Накопичувальна знижка:
10000 грн - знижка 5%
50000 грн - знижка 7%

Оплата товару
Онлайн-оплата карткою Visa,Mastercard, Післяплата, "Нова Пошта", Монобанк, За реквізитами
Вартість доставки
за тарифами перевізника

Опис

Відгуків (0)

Склад:
1. Суха суміш (борошно пшеничне в/г, цукор білий кристалічний, яєчний порошок, молоко сухе незбиране, сіль кухонна)
2. Дріжджі хлібопекарські сухі

Спосіб приготування:
Готову суміш для випічки та дріжджі висипати в глибоку ємність, перемішати. Поступово додати 300 мл теплої води (три мірних стаканчика) і 1 ст.л. рослинної олії. Замісити тісто руками. Накрити рушником або серветкою. Поставити в тепле місце на 1 годину для збільшення обсягу. Викласти тісто на дощечку, посипану борошном. Вимісити руками. Розкачати половину тіста, викласти його на поверхню для випікання, змащену олією. Готову начинку викласти на тісто. Розкачати другу половину тіста, викласти зверху на пиріг, загорнути край тіста. Накрити рушником і залишити у теплому місці на 30 хвилин. Зверху намазати пиріг збитим яйцем, для отримання рум'яної скоринки. У розігріту до 220 градусів духовку поставити деко з пирогом і випікати при температурі 180-200 градусів протягом 20 хвилин, потім зменшити температуру до 150 градусів і випікати ще 10 хвилин.

Написати відгук
При відправленні, Ви надаєте згоду на збір, обробку та зберігання Ваших персональних даних

Новинки

Новинка

Код 8830

Молд 3D Малина Велика 7шт

168.00грн.