Суміш хлібопекарська з активною мікрофлорою на основі закваски.
Tradizy на основі закваски є простою у використанні, тому
підходять тим виробникам, хто лише починає працювати із заквасками,
а також для тих, хто цінує свій час та прагне оптимізувати виробничі
процеси.
Рекомендації до застосування:
Лише для професійного використання
Додати 1 саше Tradizy® на 10 - 13 кг борошна
згідно рецептури (див. наш збірник рецептур) у
тістомісильну машину. Внести сіль, воду і
замішувати тісто.
Дозування:1,5-4% до маси борошна.
Термін придатності:12 місяців
Температура зберігання:кімнатна
Склад: Суха дезактивована закваска з пшениці
ДУРУМ (борошно з пшениці ДУРУМ,
борошно пшеничне, молочнокислі
бактерії), дріжджі, дріжджовий екстракт,
олія соняшникова, антиоксидант:
аскорбінова кислота, ферменти (на
пшеничному носії), молочнокислі бактерії.