UA
RU

Графік роботи: 09:00-18:00, Пн-Пт

Каталог Каталог
Login
Instagram Facebook

Графік роботи:
09:00-18:00, Пн-Пт

0 cart

Каталог товарів

Каталог Каталог

Меню

Графік роботи: 09:00-18:00, Пн-Пт

Instagram Facebook
UA
RU

Текстурні агенти

Фільтр
9 - 2949 грн Ціна
- грн
Виробники
За новизною:

Код 4097

Декстроза, 200г

45.00 грн

Код 1311

СМС (Carboxy Methyl Cellulose), 100 г

105.00 грн

Код 8486

Мальтодекстрин, 100г

9.00 грн

Код 4875

Мальтодекстрин SOSA, 500 г

433.00 грн

Код 1529

Мальтодекстрин ТМ "SOSA", 50г

40.00 грн

Немає в наявності

Код 1195

Декстроза SOSA, 650 г

319.00 грн

Немає в наявності
За новизною
За замовчуванням
Ціни за зростанням
Ціни по спаданню
За назвою від А-Я
За назвою від Я-А
За популярністю
За новизною
15
15
25
50
100

В сучасній кулінарії легко здивувати нетрадиційними гастрономічними знахідками, створюючи та поєднуючи різні текстури. Спеціальні натуральні продукти й безпечні хімічні сполуки допоможуть митцю реалізувати творчі ідеї, регулюючи густість та в’язкість. Купуйте в інтернет-магазині «Тортіно» текстурні агенти для сміливих експериментів з формою та структурою.

Активація текстурних агентів

Речовина, яка засновує нові харчові текстури, використовується в кулінарії для досягнення максимальної автентичності смаку відповідно до рецепта. З її допомогою можна покращити естетичність подачі, уможливити багатошарові комбінації несумісних компонентів. Нестандартні рішення помірної вартості мають попит в молекулярній кухні, де винаходять оригінальні страви та пропонують унікальний гастрономічний досвід, який споживачі із захопленням описують у відгуках.

Механізм переходу від одного стану продукту до іншого залежить від активного компонента агента. У більшості випадків основним фактором активації є температура саме так, як і з желюючими агентами. Текстурні агенти не впливають на смак, аромат та колір кондитерських інгредієнтів.

Особливі властивості текстурних агентів

Текстурні агенти з невеликою ціною здатні творити дива та утворювати наступні найбільш популярні консистенції:

  • Гелева — рідина отримує механічні характеристики твердих продуктів, зберігає форму, стає пластичною та менш текучою завдяки загущенню.
  • Пастоподібна — на відміну від пружного гелю, паста має високу густість та в’язкість, використовується, наприклад, як декоративна мастика для домашнього вживання і для продажу.
  • Піниста — у рідині генеруються бульбашки, які довго зберігаються.

В Україні у харчовій промисловості використовують текстурні агенти також для того, щоб перешкоджати кристалізації, надавати готовому виробу гнучкість, уповільнювати природну зміну кольору інгредієнтів, емульгувати та згущувати й при цьому не впливати на смакові якості страви.

Сфера застосування

У продажу в «Тортіно» є такі текстурізатори, як сорбітол, декстроза, CMC, мальтодекстрин, аквафаба. Замовляйте з доставкою те, що відповідає вашому запиту, та створюйте якісні:

  • неймовірно гладкі креми;
  • менш солодкі десерти;
  • морозиво без кристалізації;
  • желейні цукерки;
  • стабільні пасти та паштети;
  • багатошарові коктейлі;
  • еластичні бісквіти та іншу випічку з розпушувачами.

Купуйте сорбітол, щоб замінити цукор, та аквафабу замість яєчних білків для страв, призначених для тих, хто надає перевагу вегетаріанській кухні та має особливі вимоги до солодкого. Залишайте відгуки про якість та ефективність товарів на нашому сайті в Україні.

Переваги покупки текстурних агентів в інтернет-магазині Тортіно

В нашому магазині знайдеться все необхідне для кондитерської справи. Пропонуємо товари від надійних виробників, в тому числі ТМ Тортіно. Мінімальна вартість замовлення складає 100 грн. Ми організуємо швидку доставку за будь-якою адресою у світі. Пропонуємо вигідні знижки від ціни продажу.