Загущувач Каппа Карагенан Goma Kappa Е407, Sosa, 600 г
Опис продукту: карагенан Е407 в порошку світлого кольору
Сфера використання: молекулярна кухня, кондитерське виробництво
Властивості: утворює м'який гель. Гелеутворювач, загущувач, стабілізатор, суспензійний агент. Велика водовбирна здатність. Зазвичай, при температурі нижче 60 ° С утворює прозорі і еластичні гелі.
Використання: порошок, попередньо змішаний з іншими сухими інгредієнтами, залийте водою. Підливайте воду, попередньо змішану з іншими рідинами, до суміші Goma Kappa Е407 ретельно перемішайте до повної дисперсії. Нагріти до 90 ° C, помішувати до повного розчинення. Ніколи не наливайте рідину в сам порошок.
Застосування: будь яке рідке застосування.
Спостереження: виробляють різні синергії. Наприклад, Kappa + Konjac (твердий гель). Застигає від 60 º. Не розчиняється в холодній воді, добре розчиняється в гарячій воді (80-90 º С), нерозчинний в органічних розчинниках або рослинних оліях
Дозування: 1-10 г / кг
Не має запаху або яскраво-вираженого смаку, порошок кольору слонової кістки
Вміст вологи менше 5%