Борошно

ФІЛЬТРУВАТИ ЗА ЦІНОЮ


грн. – грн.
Вага(борошно)
1039
1040
1041
1042
1043
1044
1045
Вид борошна
1067
1068
1069
Виробник(борошно)
1060
1061
1062
Країна походження(борошно)
1053
1054
1055

Сортувати:

Кількість товарів:

Новинки

Новинки
Молд 3D Гортензія

Молд 3D Гортензія

КОД 1198

225.00грн.

Купити
Новинки
Декстроза SOSA, 650 г

Декстроза SOSA, 650 г

КОД 1195

237.00грн.

Купити

У основі кожного виробу з тесту – від хліба до еклера – обов'язково є борошно. Його отримують після перемелювання зерна до порошкоподібного стану. Найчастіше це пшениця для білого хліба і жито для темного. Окрім цих варіантів, відомі також інші види, які отримують з горіхів, насіння і навіть плодів бобових рослин. Замовити одне з них або просто пшеничне можна через сайт інтернет-магазину «Тортіно».

У нашому каталозі представлений великий вибір корисних зернових і горіхових основ для хлібобулочних виробів, а також готові суміші для випікання. Кожен з представлених варіантів можна купити поштовою доставкою у будь-яке місто України. Мінімальна ціна і прямі постачання від виробників роблять нашу пропозицію вигідною для професійних кондитерів і домашніх майстрів. При такій доступній вартості можна легко використати усі види представленого у нас борошна, щоб радувати своїх близьких новими смаковими поєднаннями.

Особливості хлібопекарського борошна

Сучасне виробництво пропонує безліч варіантів цього продукту. Серед пропозицій є подрібнене зерно з різним змістом білку, крохмалю і глютену. Наприклад:

  1. Високий вміст глютену (12-14%) потрібний для дріжджових виробів. Від нього залежать хрустка скориночка готового хліба, м'якість, пружність і еластичність м'якуша, аромат і стабільність форми.
  2. Високий вміст білку в продукті із зерна пшениці твердих сортів. Таке борошно не очищають, і в ньому є достатня кількість аскорбінової кислоти, яка потрібна для збільшення об'єму тесту.
  3. Для приготування солодкої випічки підходить вибілений варіант. У ньому майже немає кислоти, завдяки чому тісто буде пишним навіть за наявності великої кількості цукру і за відсутності дріжджів.

Залежно від рецепту, рекомендуємо обрати борошно з певними якостями або класичний варіант і на додаток до нього купити при необхідності клейковину та інші покращувачі борошна.

Які види борошна бувають?

В першу чергу такий продукт ділиться на види за якістю помелу. На виробництві можуть виготовляти борошно від самого дрібного помелу (категорії 00) до крупнозернистого (розмір подрібненого зерна майже дорівнює манній крупі). Також перед подрібненням пшеничне зерно проходить стадію очищення від оболонки. Цільнозерновий варіант і «Другий сорт» містять максимум клітковини завдяки високому відсотку подрібненої оболонки.

Окрім помелу, для випічки та приготування різних блюд також має значення, з чого зроблено борошно. У нашому інтернет-магазині можна купити:

  • рисову, гречану, вівсяну і кукурудзяну;
  • приготовану з горіхів (мигдальну, фундучну);
  • з насіння (кунжутну, льняну, гарбузову);
  • з плодів бобових (соєву і сочевичну).

Для приготування низькокалорійних блюд рекомендуємо обрати рисове, кукурудзяне або вівсяне борошно. Ці варіанти корисні наявністю цінних нутрієнтів і мікроелементів. У нашому інтернет-магазині усі варіанти відмічені знаком якості.

Як вибрати якісне борошно для хлібобулочних виробів?

Виходячи з типу помелу, процентної кількості білку і глютену, обирайте очищене борошно для бісквітів, капкейків, булок, здобних рогаликів. Також воно підходить для корисного хліба і лавашів, які готуються без дріжджів. А для приготування ароматного пористого хліба з апетитною скоринкою обирайте ту, в якій максимальна кількість глютену (клейковини). Замовити будь-який варіант можна з доставкою по усіх регіонах України через інтернет-магазин «Тортіно».