Боби Тонка, 2 шт.

Боби Тонка, 2 шт.

ЗНИЖКИ!

Знижка від суми покупки: від 1000 грн. до 1999 грн. - 2%; від 2000 грн. в 2999 грн. - 3%; від 3000 грн. - 5%.
Накопичувальна знижка: 10000 грн - знижка 5%.

Є в наявності

Боби Тонка, 2 шт.

Код 3743


37.00грн.


Категорії: Ароматизатори

Виробник

Німеччина

Вартість доставки

за тарифами перевізника

Оплата товару

Онлайн-оплата карткою Visa,MastercardПісляплата "Нова Пошта"МонобанкЗа реквізитами

Самовивіз зі складів магазину

Доставка у зручний для Вас час по м. Тернопіль та Україні

Повернення товару впродовж 14 днів

Зручні методи оплати

Акційні ціни на широкий ассортимент товару

Опис

Бренд

Характеристики

Відгуків (0)

Тонка Боби активно застосовують і в кулінарії, для того щоб надати складний і цікавих смак солодких страв. Особливо популярні вони в дорогих паризьких кондитерських, де їх використовують для поліпшення смаку випічки. Боби часто варять з вершками або молоком, а отриманий настій додають під час приготування морозива, еклерів, шоколаду та сиру маскарпоне. Проте, їх невелика гірчинка мигдалю в ароматі, також добре поєднується в солоних страв, таких як пюре з картоплі, в соусах і супах. Використовують Боби Тонка замість ванілі, гвоздики і мускатного горіха при приготування тушкованою курки в роме.В Італії в фешенебельному ресторані, можна відчути Тонка Боби при подачі трюфелів і Панакота. У Південній Америці їх додають в пасту, потім змішують з молоком, щоб зробити напій солодким. Для екстракції аромату в різні страви 1 боб Тонка використовується до 10 разів - після виварювання боб Тонка промивають, висушують і відкладають для повторного іспользованія.Вес 3-4 грами (2-3 штуки в упаковці).

Вміст корисних речовин

У 100 грамах Бобов Тонка міститься: 13,8 грам білків, 55,9 г вуглеводів, 0,5 г жирів. Калорійність 283 ккал.

Поради шеф-кухаря:

  • Боби Тонка варто використовувати таким же чином, як і мускатний горіх - натерти на дрібній тертці.
  • Ніколи не варто використовувати Тонка більш зазначеної пропорцій в рецепті
  • Боби Тонка рекомендовано додати в якості ароматизатора для кави, крему і навіть при випічки пирога з ревеню. 
  • У малих кількостях їх додають у вигляді приправи до десертів, кексів, пирогів.
  • Для десертів на основі вершків або молока Боби заварюють близько 10 хвилин, щоб вони віддали свій аромат, причому їх можна заварювати до 10 разів.
  • Додають Боби Тонка верб алкогольні напої і коктейлі, особливо в ром.

Бренд

Німеччина

Характеристики
Ароматизатор
Аромат Смаковий
Країна походження(арома) Шрі-Ланка

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
Захист від роботів


Новинки