UA
RU

Графік роботи: 09:00-18:00, Пн-Пт

Каталог Каталог
Login
Instagram Facebook

Графік роботи:
09:00-18:00, Пн-Пт

0 cart

Каталог товарів

Каталог Каталог

Меню

Графік роботи: 09:00-18:00, Пн-Пт

Instagram Facebook
UA
RU
Код 3743

Боби Тонка, 2 шт.

Є в наявності
Виробник: Німеччина
Категорії: Ароматизатори

51.00 грн

Знижки

Знижка від суми покупки:

від 1000 грн. до 2999 грн. - 2%;

від 3000 грн. в 4999 грн. - 3%;

від 5000 грн. - 5%.

Увага! На товари, що беруть участь в акціях та знаходяться у розділі Оптові товари, знижка не діє!

Накопичувальна знижка:
10000 грн - знижка 5%
50000 грн - знижка 7%

Оплата товару
Онлайн-оплата карткою Visa,Mastercard, Післяплата, "Нова Пошта", Монобанк, За реквізитами
Вартість доставки
за тарифами перевізника

Опис

Характеристики

Відгуків (0)

     Боби Тонка активно застосовують і в кулінарії, для того щоб надати складний і цікавих смак солодких страв.

     Особливо популярні вони в дорогих паризьких кондитерських, де їх використовують для поліпшення смаку випічки. Боби часто варять з вершками або молоком, а отриманий настій додають під час приготування морозива, еклерів, шоколаду та сиру маскарпоне. Проте, їх невелика гірчинка мигдалю в ароматі, також добре поєднується в солоних страв, таких як пюре з картоплі, в соусах і супах. Використовують Боби Тонка замість ванілі, гвоздики і мускатного горіха при приготуванні тушкованої курки в ромі.В Італії в фешенебельному ресторані, можна відчути Боби Тонка при подачі трюфелів і Панакотти. У Південній Америці їх додають в пасту, потім змішують з молоком, щоб зробити напій солодким.

       Для екстракції аромату в різні страви 1 боб Тонка використовується до 10 разів - після виварювання боб Тонка промивають, висушують і відкладають для повторного використання. Вага 3-5 грам.

Вміст корисних речовин

У 100 грамах Бобів Тонка міститься: 13,8 грам білків, 55,9 г вуглеводів, 0,5 г жирів. Калорійність 283 ккал.

Поради шеф-кухаря:

  • Боби Тонка варто використовувати таким же чином, як і мускатний горіх - натерти на дрібній тертці.
  • Ніколи не варто використовувати Тонка більш зазначеної пропорцій в рецепті
  • Боби Тонка рекомендовано додати в якості ароматизатора для кави, крему і навіть при випічки пирога з ревеню. 
  • У малих кількостях їх додають у вигляді приправи до десертів, кексів, пирогів.
  • Для десертів на основі вершків або молока Боби заварюють близько 10 хвилин, щоб вони віддали свій аромат, причому їх можна заварювати до 10 разів.
  • Додають Боби Тонка і в алкогольні напої і коктейлі, особливо в ром.

Пакування: 2шт.

 

Ароматизатор
Аромат Смаковий
Країна походження(арома) Шрі-Ланка
Написати відгук
При відправленні, Ви надаєте згоду на збір, обробку та зберігання Ваших персональних даних

Рекомендуємо придбати

Новинки

Новинка

Код 9458

Топер акриловий Королеви народжуються в Березні

120.00 грн

Немає в наявності
Новинка

Код 9447

Сироп Джандуя Еммі

101.00 грн