Manitoba - італійське борошно з м'яких сортів пшениці.
Особливе борошно з підвищеним вмістом білка і мінералів, на основі борошна Манітоба створюється особливо еластичне, м'яке і повітряне тісто.
Підходить для виробів з тривалим (до 15 годин) розстойкою тіста.
Манітоба - сильне борошно, її можна змішувати з іншим, менш сильним борошном.
Борошно з м'якого сорту пшениці містить велику кількість потрібних для правильного харчування білків, жирів і вуглеводів. Також борошно Манітоба є чудовим джерелом клітковини, лактози, цінних для організму вітамінів А і С, вітамінів групи В, Е, F, PP, а так само фруктози, глюкози. Багата вона ще макро- і мікроелементами, такими як: кальцій, калій, натрій, фосфор, алюміній, залізо, кремній, селен та інші. Зерна пшениці містять цінні амінокислоти: валін, глутамінова кислота, лейцин, лізин і багато інших.
ПІДХОДИТЬ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ:
✔ складної дріжджовий випічки-італійського Панеттоне або пасхальної Коломби, французьких круасанів і пирогів
✔ домашнього хліба, булочок, кексів і мафінів до сніданку
✔ італійської піци на тонкому повітряному коржі, традиційної фокаччі
✔ макаронних виробів-свіжої пасти, тесту для лазаньї і запіканок.
Вага: 1500 г