Концентрована суміш для приготування класичних американських ванільних мафінів.
1. Забезпечує стабільну якість готових виробів.
2. Надає м`яку,рівномірну текстуру, дозволяючи створювати справжні Американські Мафінию
3. Є рішення для виробництва запакованих виробів з тривалими термінами зберігання(у поєднанні із поліпшувачем Acti Fresh).
Рекомендована рецептура:
Суміш Ізі Маффін ванільний - 0,250 кг
Мука - 0,350кг
Цукор - 0,400кг
Яйце - 0,400кг
Вода - 0,250кг
Олія - 0,300кг
Всього вихід тіста - 1,950кг
Змішати всі компоненти, перемішати міксером 2 хвилини на малій і 2 хвилини на більшій швидкості.
При необхідності в кінці додати дропси, сухофрукти, начинки.
Заповнити форму на 2/3 висоти.
Випікати 25-35 хвилин при температурі 155-180 С.
Пакування: 250 г
Виробник: ТМ.Puratos, Бельгія.