Гель абрикосовий, 200 г

Гель абрикосовий, 200 г

ЗНИЖКИ!

Знижка від суми покупки: від 1000 грн. до 2999 грн. - 2%; від 3000 грн. в 4999 грн. - 3%; від 5000 грн. - 5%.

Увага! На товари, що беруть участь в акціях та знаходяться у розділі Оптові товари, знижка не діє!

Накопичувальна знижка: 10000 грн - знижка 5%, 50000 грн - знижка 7%

Є в наявності

Гель абрикосовий, 200 г

Код 179


43.60грн.


Категорії: Гелі для декорування

Виробник

Master Martini

Вартість доставки

за тарифами перевізника

Оплата товару

Онлайн-оплата карткою Visa, Mastercard, Післяплата, "Нова Пошта", Монобанк, За реквізитами

Самовивіз зі складів магазину

Доставка у зручний для Вас час по м. Тернопіль та Україні

Повернення товару впродовж 14 днів

Зручні методи оплати

Акційні ціни на широкий ассортимент товару

Опис

Бренд

Відгуків (0)

Це ніжне абрикосове желе світло-оранжевого кольору. Має ніжний смак та аромат достиглого абрикосу,так як містить в собі 40% натурального абрикосового соку.

Гель доповнює і посилює, але не заважає смаку фруктів, що покривають виріб, а також не поглинається ними. Використовується для покриття кондитерських і хлібобулочних виробів, а також десертів з фруктами, для попередження висихання вологи з них. Гель, не використаний відразу ж, може бути використаний пізніше за умови додавання невеликої кількості води для компенсації тієї, що випарувалася. Для збереження на високому рівні показників прозорості, кольору і смаку желе, отриманого при використанні гелів ТМ "Мастер Мартіні", важливо, щоб ємкість, використана для приготування, не мала залишків продуктів, що піддалися зацукрюванню.

З метою зменшення до мінімуму ризику підгорання, на дні ємкості, завжди слід воду наливати до додавання гелю. Розігрів желейного покриття робити до повного розчинення гелю, після чого продукт треба залишити вистигати декілька хвилин. Щоб уникнути ушкодження фруктів від високої температури гелю, рекомендується робити нанесення при температурі гелю 50°С. Торти з яблуками та іншими фруктами, що випікаються у духовій шафі, повинні повністю вистигнути до нанесення гелю на них. Дозування: 800г води на 1 кг гелю Технологія приготування: «Мастер гель» гарячого приготування добре розім’яти, додати в воду за рецептурою, помішуючи довести до кипіння(70?С). Потім дати готовомуу гелю вистигнути до 50?С і використовувати.

Пакування: 200 г.

Виробник:ТМ Master Martini, Італія.

Бренд

Master Martini

Master Martini

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
Захист від роботів


Новинки