Це ніжне абрикосове желе світло-оранжевого кольору. Має ніжний смак та аромат достиглого абрикосу,так як містить в собі 40% натурального абрикосового соку.
Гель доповнює і посилює, але не заважає смаку фруктів, що покривають виріб, а також не поглинається ними. Використовується для покриття кондитерських і хлібобулочних виробів, а також десертів з фруктами, для попередження висихання вологи з них. Гель, не використаний відразу ж, може бути використаний пізніше за умови додавання невеликої кількості води для компенсації тієї, що випарувалася. Для збереження на високому рівні показників прозорості, кольору і смаку желе, отриманого при використанні гелів ТМ "Мастер Мартіні", важливо, щоб ємкість, використана для приготування, не мала залишків продуктів, що піддалися зацукрюванню.
З метою зменшення до мінімуму ризику підгорання, на дні ємкості, завжди слід воду наливати до додавання гелю. Розігрів желейного покриття робити до повного розчинення гелю, після чого продукт треба залишити вистигати декілька хвилин. Щоб уникнути ушкодження фруктів від високої температури гелю, рекомендується робити нанесення при температурі гелю 50°С. Торти з яблуками та іншими фруктами, що випікаються у духовій шафі, повинні повністю вистигнути до нанесення гелю на них. Дозування: 800г води на 1 кг гелю Технологія приготування: «Мастер гель» гарячого приготування добре розім’яти, додати в воду за рецептурою, помішуючи довести до кипіння(70?С). Потім дати готовомуу гелю вистигнути до 50?С і використовувати.
Пакування: 200 г.
Виробник:ТМ Master Martini, Італія.