UA
RU

Графік роботи: 09:00-18:00, Пн-Пт

Каталог Каталог
Login
Instagram Facebook

Графік роботи:
09:00-18:00, Пн-Пт

0 cart

Каталог товарів

Каталог Каталог

Меню

Графік роботи: 09:00-18:00, Пн-Пт

Instagram Facebook
UA
RU
Код 1309

Гліцерин харчовий 99%, 100 мл

Є в наявності

59.00 грн

Знижки

Знижка від суми покупки:

від 1000 грн. до 2999 грн. - 2%;

від 3000 грн. в 4999 грн. - 3%;

від 5000 грн. - 5%.

Увага! На товари, що беруть участь в акціях та знаходяться у розділі Оптові товари, знижка не діє!

Накопичувальна знижка:
10000 грн - знижка 5%
50000 грн - знижка 7%

Оплата товару
Онлайн-оплата карткою Visa,Mastercard, Післяплата, "Нова Пошта", Монобанк, За реквізитами
Вартість доставки
за тарифами перевізника

Опис

Відгуків (0)

Гліцерин широко застосовується в кондитерській промисловості. Гліцерин використовується як харчова добавка в кондитерському, хлібобулочному виробництві, для поліпшення якості кінцевого продукту, уповільнення черствіння випічки, відвертання "посивіння" шоколаду, збереження м'якої структури в цукерках і надання їм особливій солодкості. Гліцерин потрібний для утримування вологи, а також надання еластичності готовій мастиці.

Рецепт мастики з гліцерином: 20 г желатину 60 мл холодної кип'яченої води 170 г кукурудзяного сиропу 1 ст. ложка харчового гліцерину 700-800 г цукрової пудри (бажано самого мілкого помолу) Ароматизатор Барвник Вихід: 850-900 г

1. Залити желатин холодною водою і залишити до набрякання. Для порошкового желатину вистачає 1 хвилини, для іншого - див. вказівки на упаковці.

2. Розчинити повністю желатин на водяній бані (не доводити до кипіння!).

3. У ще теплу масу додати гліцерин і кукурудзяний сироп. Добре розмішати до однорідності, внести ароматизатор і барвник.

4. Насипати 3 склянки цукрової пудри, зробити поглиблення і вилити теплу суміш, що вийшла. Поступово перемішувати до зникнення клейкості.

5. Місити масу, поступово додаючи пудру, що залишилася, до гладкості і еластичності. Якщо мастика вийшла жорстка, додайте трохи води.

6. Мастика готова до вживання. Зберігати в харчовій плівці в сухому прохолодному місці.

Пакування: 100 мл

Написати відгук
При відправленні, Ви надаєте згоду на збір, обробку та зберігання Ваших персональних даних

Рекомендуємо придбати

Новинки

Новинка

Код 9458

Топер акриловий Королеви народжуються в Березні

120.00 грн

Немає в наявності
Новинка

Код 9447

Сироп Джандуя Еммі

101.00 грн