Мигдальна начинка/покриття для кондитерських виробів.
Для приготування марципан своїми руками нічого особливого не потрібно.
Ви зможете легко зробити марципанову масу,використовуючи дану суміш.
«Ла Гласса» - це мигдальна мука, на основі якої можна приготувати не тільки марципанову масу,але і термостабільні начинки, а також покриття на здобні і листкові вироби для випічки. Готова маса має бути добре вимішана (як пластилін) і тоді вона буде максимально зручна для подальшого використання.
Використовується для випікання здоби з дріжджового тіста, кексів, панетоне перед випічкою після вистоювання, як термостабильная мигдальна начинка (пісочний, листкові, дріжджові п / ф). Також можна використовувати як основу для мигдалевого печива ( «Амаретто», «макаронс», «Американо»), додавати в тестові заготовки - перемішуючи з борошном. Здобні булочки з "Ла Гласса" мають дуже оригінальний зовнішній вигляд і ніжний мигдальний смак.
Рецептура для приготування покриття: суміш «Лагласса» - 280г, яєчний білок – 170г, термостабільний цукор – 10г.
Рецептура для макарунс: суміш "Лагласса" - 120 г, крохмаль картопляний - 20 г, білок яєчний - 90 г, цукор - 38 г, цукрова пудра - 160 г.
Пакування: 250 г.
Виробник: Master Martini, Італія.